Blueconnect T-Mobile
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Blueconnect T-Mobile
Witam tak więc mam kupiony pakiet internetu na telefonie 600 mb w sieci T-mobile no i nie raz wkładam kartę sim od telefonu do modemu od Cyfrowego Polsatu HSPA+ zasięg jest full , antena zewnętrzna też jest no ale przejdę do rzeczy :
Internet chodzi bardzo dobrze do godziny około 19-19.30 i potem chodzi tragicznie , filmu nie idzie obejrzeć, ani pograć, gdyż ping skacze od 250-500+ ms. Dodam, że nie ważne czy karta sim jest w telefonie czy w modemie internet od tej godziny (nie wiem do której) chodzi tragicznie czym to może być spowodowane ?
Od razu dodam , że po wykorzystaniu limitu nie powinienem mieć zmniejszonej szybkości internetu lecz całkowity brak go.
Internet chodzi bardzo dobrze do godziny około 19-19.30 i potem chodzi tragicznie , filmu nie idzie obejrzeć, ani pograć, gdyż ping skacze od 250-500+ ms. Dodam, że nie ważne czy karta sim jest w telefonie czy w modemie internet od tej godziny (nie wiem do której) chodzi tragicznie czym to może być spowodowane ?
Od razu dodam , że po wykorzystaniu limitu nie powinienem mieć zmniejszonej szybkości internetu lecz całkowity brak go.
- LiO19
- Stały użytkownik forum
Re: Blueconnect T-Mobile
Zobacz czy przypadkiem na EDGE sie nie przełącza, inny powód, zapchana stacja
-
Na EDGE nie 
Zapchana stacja codziennie o tych samych godzinach ?

Zapchana stacja codziennie o tych samych godzinach ?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Jeśli o tych samych godzinach (w innych względnie ok) to zapchana stacja. Jeszcze godziny wieczorne więc na 99,99% obciążenie.MrSmile pisze: Zapchana stacja codziennie o tych samych godzinach ?
-
I w Sobotę i Niedziele ? ...
Mogę też w pewnym sensie powiedzieć , że limit wyczerpałem ale internet chodzi nie wiem jak ale to już nie pierwszy raz się tak dzieje na tej karcie sim.
Mogę też w pewnym sensie powiedzieć , że limit wyczerpałem ale internet chodzi nie wiem jak ale to już nie pierwszy raz się tak dzieje na tej karcie sim.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
MrSmile, niestety czy to zwykłe dni czy weekend to ludzie na ogół siedzą o tej godzinie przed kompami.
-
No chyba tak bo wczoraj chodził na tyle wystarczająco na rozmowy na skype więc temat uważam do zamknięcia