Witam, mam pytanie czy w mojej miejscowości jest zasięg Wimaxa t-mobila (górki małe, powiat Łódzki-Wschodni) bo nie moge się połapać na mapie zasięgu na stronie t-mobile.
Wielkie dzięki za odpowiedź.
Witam mam pytanie do osób którym konczy sie umowa z t-mobile wimax a w szczególnosci do kolegi Blido ponieważ w prawie jednakowym czasie montowaliśmy usługe.. czy wam też powiedziano iż jesli ma się życzenie to umowa przechodzi na czas nieokreślony oczywiście cena bez zmian i prędkośc również?:) Pozdrawiam Kamil.
To masz w umowie napisane. Umowa każda jest na czas nieokreślony a okres umowy to tzw. okres zastrzeżony w czasie, którego zerwanie umowy skutkuje zapłaceniem kary umownej.
ja.michal ale często do umowy dołączona jest zniżka na czas obowiązywania okresu zastrzeżonego. Po tym okresie cena szybuje ostro w górę. Choć nie wiem jak jest dziś, kiedyś takie praktyki były nagminne, jak się umowy nie upilnowało to była niespodzianka na rachunku.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
Jeśli chodzi o wimaxa to w umowie jest informacja że po upływie terminu na jaki została zawarta zostaje rozwiązana (czyli inaczej niż w przypadku telefonu), chyba że abonent zgłosi co najmniej miesiąc przed końcem że chce przedłużyć. W moim przypadku nie chcieli przedłużyć gdyż wycofują usługę.