Anteny telefonów komórkowych

Informacje na temat podłączania i doboru anten GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA), lokalizacji nadajników, zasięgów, wymuszania EDGE/3G, funkcjonowania sieci i awarii BTS-ów.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
pinek
Początkujący użytkownik forum

Anteny telefonów komórkowych

Post autor: pinek »

Witam na wstępie bardzo przepraszam jeśli to nieodpowiedni dział i prosiłbym o przeniesienie do odpowiedniego działu (oprócz kosz) he :)

wracając do tematu mam napisać referat z prezentacja na temat Anteny telefonów komórkowych i tu mam prośbę do was czy jest ktoś kto zna lub poda mi linki jakie sa anteny sieci komórkowej nie mogę znaleźć na wujku Google nic szczególnego :( , dlatego postanowiłem napisać zwrócić się o pomoc i za każdą pomoc z góry bardzo dziekuje

pozdrawiam
Piotr
Awatar użytkownika
Tomek7
Stary wyga bezprzewodowy

Re: Anteny telefonów komórkowych

Post autor: Tomek7 »

Zajrzyj tutaj może to coś ci pomoże KLIK i tu KLIK .
pinek
Początkujący użytkownik forum

Re: Anteny telefonów komórkowych

Post autor: pinek »

dzięki , ale mówiąc szczerze juz byłem na tej stronie i innej takie podobnej także wszedłem także na strony znalazłem anteny zewnętrzne , wewnętrzne , mobilne teraz muszę wypisać te anteny oraz opisać , mam pytanie do was czy znacie jakieś strony techniczne dotyczące anten GSM ?

ps. znalazłem ze sa anteny umts , panelowe , dookolne , kierunkowe , ale nie bardzo wiem co i jak może ktoś sie zna i wypowiedział by się na temat anten , dziekuje jeszcze raz pozdrawiam
ODPOWIEDZ