Internet pre paid w Holandii
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Internet pre paid w Holandii
Witam. W wakacie na miesiąc wyjeżdżam do Holandii. ( celu łatwo można się domyślić ). I mam pytanie czy jest coś takiego jak "holenderski iPlus SIM DATA". Chodzi mi o internet w systemie pre paid. U nas w Polsce jak gdzieś jadę to używam SIM DATY ( laptop + komóra z sim datą ). Więc jeśli ktoś zna coś takiego w Holandii to był bym bardzo wdzięczny za podzielenie się tą informacją.
Przenoszę do innego sub-forum Jaco
Przenoszę do innego sub-forum Jaco
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Internet pre paid w Holandii
Zaopatrz się w jakiegoś adapterka wifi do sieci bezprzewodowej, chyba że laptop takiego już posiada.
Najprościej się tam podpiąć do jakiegoś hotspota, a jest ich co nie miara, może trafisz na jakiegoś niezabezpieczonego, a jak nie to poproś jakiegoś Holendra , dasz mu z 10, może 20euro, na pewno nie odmówi w przekazaniu ci hasła dostępowego, to niezwykle wyluzowani i przyjaźnie nastawieni ludzie.
Najprościej się tam podpiąć do jakiegoś hotspota, a jest ich co nie miara, może trafisz na jakiegoś niezabezpieczonego, a jak nie to poproś jakiegoś Holendra , dasz mu z 10, może 20euro, na pewno nie odmówi w przekazaniu ci hasła dostępowego, to niezwykle wyluzowani i przyjaźnie nastawieni ludzie.
-
A wiecie może jak konkretnie nazywają się takie startery. Coś znalazłem na stronie Vodafone'a i KPN'a ale nie mogę sie połapać ( nie znam holenderskiego ). Vodafone chyba nazywa ię Vodafone live, chyba.
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Pre-Paid Holandia
Przy każdym z operatorów masz: Prepaid offer: klikasz i masz szczegóły oferty (ceny rozmów, sms'ów, wap'u/internetu itp.)
Przy każdym z operatorów masz: Prepaid offer: klikasz i masz szczegóły oferty (ceny rozmów, sms'ów, wap'u/internetu itp.)
- czesio
tylko czy ceny na tej stronie sa aktualne? bo wiadomo jak to szybko się zmienia, a nie wiadomo z którego roku sa te dane, był ktos juz i korzystał bo tez sie wybieram i nie moge zostac bez internetu :S