Internet w Europie
Moderator: Moderatorzy
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Internet w Europie
OK. Fajnie. Będziemy wdzięczni bo to zawsze informacje dla innych.
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Jest jeszcze coś takiego jak Roamline.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
http://www.worldsim.com i masa innych ktore znajdziesz wpisujac "global data sim" w googla. Tyle z to nie jest najtansza opcja.
Nie pomagam na PW.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
frutis, wygląda sensownie.
Nie takie duże ceny.

-
- Początkujący użytkownik forum
Hej
Możesz jakiś link załączyć?
Nie mogę znaleźć tego Frutis
Pozdr
Możesz jakiś link załączyć?
Nie mogę znaleźć tego Frutis
Pozdr
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Czytanie ze zrozumieniem się kłania nie tylko ostatniego postu ;-)Bischop pisze: Nie mogę znaleźć tego Frutis
-
Ok. Czy mogę prosić o mniej zgadywanek?
Czytam wszystkie postu uważnie. Może nie zrozumiałem jakiegoś wątku ale nie odnotowałem nic na temat frutis.
Czy to problem załączyć link lub napisać "dwa słowa" więcej?
Pozd Piotr
Czytam wszystkie postu uważnie. Może nie zrozumiałem jakiegoś wątku ale nie odnotowałem nic na temat frutis.
Czy to problem załączyć link lub napisać "dwa słowa" więcej?
Pozd Piotr
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
- wojteks
- *** Administrator ***
Bischop pisze:ale nie odnotowałem nic na temat frutis.

Nawet pisać nie bardzo potrafisz a o czytaniu piszesz?Bischop pisze:Czytam wszystkie postu uważnie
Nie pomagam na PW!
-
- Mistrz bezprzewodowy
Nie czepiajcie się. Dla każdego z nas "frutis" to user, ale nie dla człowieka z zewnątrz.
Zdanie było tak sformułowane, że można je było błędnie zrozumieć.
A co do "postU", to zwracam uwagę, że klawisze "u" oraz "y" leżą obok siebie, więc ta złośliwość była całkowicie niepotrzebna.
Zdanie było tak sformułowane, że można je było błędnie zrozumieć.
A co do "postU", to zwracam uwagę, że klawisze "u" oraz "y" leżą obok siebie, więc ta złośliwość była całkowicie niepotrzebna.
Krzysztof
- wojteks
- *** Administrator ***
A co to ma do rzeczy, w klawiaturze "DE" nie jest już tak prosto, przed wysłaniem wypada przeczytać co się pisze i czy to ma sens albo nawet po wysłaniu zawsze "Edit" trzeba w takiej sytuacji użyć.Chris-Kr pisze:to zwracam uwagę, że klawisze "u" oraz "y" leżą obok siebie
Nie pomagam na PW!
-
Witam
Dziękuję bardzo kolegom za warte przemyślenia uwagi. Mam nadzieję że będę mógł spać po takiej reprymendzie.
Przepraszam że ta pomyłka jednej litery wywołała w Was tak złe i niepotrzebne emocje.
Dziękuję też za zrozumienie Chris-Kr. Faktycznie zdanie było tak napisane że nie przyszło mi do głowy że to nick. Nie jestem częstym użytkownikiem forum. Może właśnie dlatego że na wielu forach wątki zmieniają swój temat jak w tym wątku. Prosty temat a poruszono w nim relacje pracodawca-pracownik, kwestię opłacalności prowadzenia firmy, stawki informatyków no i oczywiście moje błędy w pisowni. Takie fora trudno się czyta i na pewno nie świadczy to o profesjonalizmie. Gratuluję.
Pozdrawiam Piotr
Dziękuję bardzo kolegom za warte przemyślenia uwagi. Mam nadzieję że będę mógł spać po takiej reprymendzie.
Przepraszam że ta pomyłka jednej litery wywołała w Was tak złe i niepotrzebne emocje.
Dziękuję też za zrozumienie Chris-Kr. Faktycznie zdanie było tak napisane że nie przyszło mi do głowy że to nick. Nie jestem częstym użytkownikiem forum. Może właśnie dlatego że na wielu forach wątki zmieniają swój temat jak w tym wątku. Prosty temat a poruszono w nim relacje pracodawca-pracownik, kwestię opłacalności prowadzenia firmy, stawki informatyków no i oczywiście moje błędy w pisowni. Takie fora trudno się czyta i na pewno nie świadczy to o profesjonalizmie. Gratuluję.
Pozdrawiam Piotr
- Collintel
Witam Pana/ Panią Bischop.
Wywołał Pan wielkie emocje na forum dwoma słowami INTERNET EUROPIE i jedną literą w.
Następnym razem w przypadku pytań proszę skontaktować się z biurem obsługi klienta którego polski numer znajdzie Pan na stronie karty. Miła obsługa na pewno pomoże Panu w wyborze odpowiedniej opcji Internetu na Pana potrzeby.
Chciałem poinformować że otworzyłem nowy temat odnośnie karty Mobilka. Postaram się odpowiadać na bieżąco na zadane mi pytania. Temat dostępny jest tutaj:Mobilka
Pozdrawiam wszystkich mobilnych Internautów.
Wywołał Pan wielkie emocje na forum dwoma słowami INTERNET EUROPIE i jedną literą w.
Następnym razem w przypadku pytań proszę skontaktować się z biurem obsługi klienta którego polski numer znajdzie Pan na stronie karty. Miła obsługa na pewno pomoże Panu w wyborze odpowiedniej opcji Internetu na Pana potrzeby.
Chciałem poinformować że otworzyłem nowy temat odnośnie karty Mobilka. Postaram się odpowiadać na bieżąco na zadane mi pytania. Temat dostępny jest tutaj:Mobilka
Pozdrawiam wszystkich mobilnych Internautów.
Ostatnio zmieniony 2013-01-11, 17:05 przez Collintel, łącznie zmieniany 1 raz.