Nowy telefon
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Nowy telefon
Mam problem z wyborem nowego telefonu. Rozważam dwa modele, mianowicie HTC One S i HTC One X. Każdy z nich ma zarówno wady jak i zalety. Chciałem zapytać:
1. Czy wielkość HTC One X jest bardzo kłopotliwa?
2. Czy fakt, że nie można wyjąć z nich baterii to aż tak duża wada?
3. Czy te 16 GB / 32GB wystarczą na zainstalowanie podstawowych aplikacji i kilku lepszych gier?
4. Czy warto dopłacać tyle za One X?
5. Lepiej kupić One S z procesorem S4 czy HTC One X, jeśli ich ceny są bardzo zbliżone?
6. Czy widoczność w słońcu HTC One X i S można uznać za odpowiednią?
Może macie jakieś inne propozycje? Jakie modele wg Was są jeszcze godne uwagi? Proszę o opinie w szczególność posiadaczy wyżej wymienionych modeli.
1. Czy wielkość HTC One X jest bardzo kłopotliwa?
2. Czy fakt, że nie można wyjąć z nich baterii to aż tak duża wada?
3. Czy te 16 GB / 32GB wystarczą na zainstalowanie podstawowych aplikacji i kilku lepszych gier?
4. Czy warto dopłacać tyle za One X?
5. Lepiej kupić One S z procesorem S4 czy HTC One X, jeśli ich ceny są bardzo zbliżone?
6. Czy widoczność w słońcu HTC One X i S można uznać za odpowiednią?
Może macie jakieś inne propozycje? Jakie modele wg Was są jeszcze godne uwagi? Proszę o opinie w szczególność posiadaczy wyżej wymienionych modeli.
Usagi
-
- ### BAN ###
Re: Nowy telefon
Jeżeli jesteś przygotowany na wyświetlacz 4.1-4,5 cala to nie bedzie kłopotliwy,chociaż początkowo może robić wrażenie. W tym budżecie proponowałbym jednak rozejrzeć się za Samsungiem Galaxy S III. To w tej chwili najlepszy dostępny na rynku telefon.
-
- Początkujący użytkownik forum
Potwierdzam, absolutny top jak chodzi o Androida. Samsung Polska mocno go promuję http://www.youtube.com/watch?v=vWmlJ8N1Hbs Pierwszy raz widzę spot kręcony w Polsce dla Polaków
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Przecież Samsung ma centrum badań i rozwoju w Warszawie koło akademika politechniki. To jedno z 3, które Samsung posiada na świecie.
-
zgadzam się z tobą całkowicie... miłe zaskoczenie, fajne wykonanie, dobra muzyka... oby więcej takich rzeczyprotazy pisze:Potwierdzam, absolutny top jak chodzi o Androida. Samsung Polska mocno go promuję http://www.youtube.com/watch?v=vWmlJ8N1Hbs Pierwszy raz widzę spot kręcony w Polsce dla Polaków
-
Mam pytanie czy ostatecznie zdecydowałeś się HTC One X? S? czy może wybrałeś Samsunga?
- ra-v
- Mistrz bezprzewodowy
Sam jestem też ciekawy, niedawno miałem na sprzedaż SGSIII, poszedł szybko, być może przez dobrą reklamę.
Wszystkie modele to wysoka półka, która pewnie długo wysoką półką nie będzie, zostanie zapomniana i tyle.
Patrząc na starsze modele to HTC wyglądał zawsze bardziej zwarto, solidnie, Samsung to trzeszczydupa. To też się liczy. Sam się zdziwiłem trzymając HTC z 2009 roku że tam nic się nie rozłazi.
Wszystkie modele to wysoka półka, która pewnie długo wysoką półką nie będzie, zostanie zapomniana i tyle.
Patrząc na starsze modele to HTC wyglądał zawsze bardziej zwarto, solidnie, Samsung to trzeszczydupa. To też się liczy. Sam się zdziwiłem trzymając HTC z 2009 roku że tam nic się nie rozłazi.
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i