|Kod na 30dni 5Gb pakiet XXL

Pozostałe kwestie techniczne (sprzętowe i programowe) dotyczące internetu radiowego - np. konfiguracja firewalli, antywirusów, przeglądarek internetowych.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
radzio06
Stały użytkownik forum

|Kod na 30dni 5Gb pakiet XXL

Post autor: radzio06 »

Witam, mam pytanie chodzi o internet Aldi Talk na 30 dni z limitem 5BG
Teraz pakiet nazywa sie inaczej, z dopiskiem XXL i kod na niego sie zmienił czy nie?
Wczesniej dzwoniło sie pod 1155 i wciskało 8 1 4 1 i aktywował sie pakiet, ale ostatnio ok 3 miesiecy temu jak tak wpisalem to uaktywnil mi sie pakiet jakis 60minut i dfklatego chcialem sie dowiedziec czy wprowadzili jakies zmiany odnosnie kodow czy jest ten sam"?
Bardzo prosze o odpowiedź. Pozdarwiam
key
*Mistrz bezprzewodowy*

Re: |Kod na 30dni 5Gb pakiet XXL

Post autor: key »

Jest nowa struktura menu. Dynamiczna - zmienia sie w zaleznosci od tego co masz juz aktywne. Pakiety najprosciej zamowic przez www.alditalk.de
Nie pomagam na PW.
radzio06
Stały użytkownik forum

No wlasnie, bo przed aktywacja pakietu, po włożeniu karty sim do telefonu od razu przyszedl mi SMS z jakas zmiana czy tez unowoczesnienie xczegos i sie zgodzilem, po tym tym zadzwonilem pod 1155 wybralem 8 1 41 i uaktywnil mi sie pakiet 60min ;(

Możesz mi pomoc i napisac jak moge wykupic takie pakiet po pzrez neta, skoro nie bede mial aktywnego pakietu internetowago a na koncie 15 euro to w jaki sposob polacze sie z netem aby aktywowac neta, nie zje mi kasy?

I w jaki sposob przez neta mam to aktywowac? loguje sie na mein medion mobile i co wybieram co w jakiej zakladce?
Chodzi o fletrate Xl 30 dni 5 gb. Proszę o pomoc.
Dzieki
key
*Mistrz bezprzewodowy*

radzio06 pisze: to w jaki sposob polacze sie z netem aby aktywowac neta, nie zje mi kasy?
Zje. Daj mi namiaryna twoje konto na PW, uruchomie ci to.
Nie pomagam na PW.
radzio06
Stały użytkownik forum

Tylko, że ja jadę do Niemiec dopiero w połowie stycznia i wtedy będe potzrebował neta i nie wiem jak to najlepiej zrobic? Ciężko Ci stwierdzic jaki moge zastosowac kod na ten pakiet?
Czy poprosic kogos z obslugi sklepu aby zadzwonil pod 1155 i uaktywnil mi ten internet?
key
*Mistrz bezprzewodowy*

radzio06 pisze:w połowie stycznia i wtedy będe potzrebował neta i nie wiem jak to najlepiej zrobic?
Moge Ci to uaktywnic kiedy bedziesz chcial......
radzio06 pisze:Ciężko Ci stwierdzic jaki moge zastosowac kod na ten pakiet?
Ciezko ci przeczytac i zrozumiec co do Ciebie pisze?
key pisze:Jest nowa struktura menu. Dynamiczna - zmienia sie w zaleznosci od tego co masz juz aktywne.
radzio06 pisze:Czy poprosic kogos z obslugi sklepu aby zadzwonil pod 1155 i uaktywnil mi ten internet?
Tez tak mozesz zrobic.
Nie pomagam na PW.
radzio06
Stały użytkownik forum

Ale nic nie mam aktywne w danej chcili, aktywowalem tylko ten pakiet i tyle nic innego dlatego pytalem moze bedziesz wiedzial jak byl aktywowany tylko taki pakiet ale ok.
Tylko niby jak mi to uaktywnisz jak na koncie nie mam kasy, musze doladowac konto i zakupic pakiet a jak juz bnede w niemzcech to przeciec nie bede mial z toba zadnego kontaku bo nie bede mial neta...
key
*Mistrz bezprzewodowy*

radzio06 pisze:dlatego pytalem moze bedziesz wiedzial jak byl aktywowany tylko taki pakiet ale ok
Ja mam aktywne pare innych rzeczy, wiec moje menu wyglada inaczej. Nie bede kupowal nowej karty tylko po to, zeby zobatrzyc jak sie to robi.

radzio06 pisze:Tylko niby jak mi to uaktywnisz jak na koncie nie mam kasy
Normalnie. Dasz namiary i powiesz "uaktywnij w srode 15.2.2013". Albo sam sobie w jakiejs kafejce uaktywnij.

Przestan panikowac, zacznij myslec.
Nie pomagam na PW.
radzio06
Stały użytkownik forum

Nikt tu nie panikuje tylko normalnie sie pytam. Ok pzrez neta wybiram zakładke internet fletrate XL i klikam option buchem i to jest aktywacja tego pakietu tak?
radzio06
Stały użytkownik forum

pzrez neta wybiram zakładke internet fletrate XL i klikam option buchem i to jest aktywacja tego pakietu tak?
ODPOWIEDZ