K300i - łączy się, cos próbuje wysyłać a nie odbiera.
Moderator: Moderatorzy
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
Re: K300i - łączy się, cos próbuje wysyłać a nie odbiera.
...Coś z tym fonem jest faktycznie nie tak jak trzeba... Kolega też próbował uruchomić go jako modem... Zrezygnował i kupił sobie modem... A sporo z nim walczyliśmy. Czasmi już było dobrze a po chwili z niewiadomych przyczyn wszystko się urywało. Widocznie oprogramowanie jest niedopracowane...
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
A może właśnie update softa?mar_kow pisze:Widocznie oprogramowanie jest niedopracowane...
Bo rzadko telefony które są w sprzedaży mają najnowszą wersję oprogramowania. Wiem, że na oficjalnej stronie sony ericssona są możliwe uaktualnienia.
Więc teoretycznie można sprawdzić czy masz najnowszy i ewentualnie zaktualizować, lub oddać do autoryzowanego serwisu a zrobią to na poczekaniu.
- Darecky
- Stary wyga bezprzewodowy
NewWalk ma rację. Najlepsze jest to że ostatnio jak oddałem tel na gwarancje na joya to nie wiem co serwisantowi strzeliło do łba, ale zmienił mi oprogramowanie na najnowsze, przez co skasował z pamieci telefonu wszystko... a nie zrobiłem kopii bo myślałem, że będzie jak wczesniej...
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Podejrzewam, że nie.mar_kow pisze:
Więc teoretycznie można sprawdzić czy masz najnowszy i ewentualnie zaktualizować, lub oddać do autoryzowanego serwisu a zrobią to na poczekaniu.
Kumpela wróciła ale nie ma ładowarki a telefon padł więc jak na razie nie mogę odpowiedzieć na pytania co do profili. Na pewno to nie jest internet bo nie chciał w ogóle się łączyć. Dziś wieczorem powinnam mieć informacje.
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Takie są procedury. Telefon nie może opuścić serwisu z oprogramowaniem w niższej wersji, niż najnowsza.CJ pisze:Najlepsze jest to że ostatnio jak oddałem tel na gwarancje na joya to nie wiem co serwisantowi strzeliło do łba, ale zmienił mi oprogramowanie na najnowsze, przez co skasował z pamieci telefonu wszystko.