Czy to mozliwe???
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Czy to mozliwe???
Mam iplusa 60, wczoraj dostalem sms ze predkosc transmisji ulegnie zmianie , ale nic takiego sie nia stalo. Korzystajac z okazji sciagnalem ponag 0.5 GB ale dreczy mnie pytanie czy moge miec obnizony limit transferu w nowym okresie rozliczeniowym?? 

- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Czy to mozliwe???
To się ciesz, nie ma się co martwić, czasami tak bywa... Jeśli chodziło nowy okres rozliczeniowy to na pewno prędkość będzie full, jeśli były by problemy dzwoń do BOK'u...
-
- Użytkownik forum
Sam nigdy tego nie sprawdziłem, ale słyszałem, że transfer po przekroczeniu limitu, spada dopiero w momencie rozłączenia. Jeśli się nie rozłączałeś to mogło się tak zdarzyć.
- woyark
Mi do 1 GB jeszcze trochę brakuje i jestem w połowie okresu rozliczeniowego
a od trzech dni dostaje smsy ze sie koniec zbliża a chwile poźniej że już nastąpił
Oczywiście neta jak śmigał tak śmiga.
a od trzech dni dostaje smsy ze sie koniec zbliża a chwile poźniej że już nastąpił

-
Ja sciagnalem 2 GB ponad limit i 4 razy dostawalem sms-y o tym ze nastapi obnizenie predkosci a chwile pozniej ze predkosc zostala obnizona. Poskutkowalo dopiero za czwartym razem, wtedy to dopiero obnizyli mi predkosc (w sumie to dobrze bo juz sie martwilem). 

- Maciek
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Z tymi limitami w ogóle coś złego się dzieje. W tym miesiącu po 1 transfer i prędkość się zregenerowały
A po paru dniach znowu ucięli prędkość i to do gorszej niż GPRS choć nie ściągnąłem nawet 0,5 GB. Jeżeli w tym miesiącu się to nie zmieni to wystąpię o reklamację
PS. Czy komuś innemu zdarzyło się takie dziadostwo ?

PS. Czy komuś innemu zdarzyło się takie dziadostwo ?
Dawno mnie tutaj nie było 

- Pawe???
- Użytkownik forum
Ja w ostatnim tygodniu dostałem dwukrotnie smsa, że przekroczyłem limit (a nie przekroczyłem) i że prędkość zostanie przycięta (nie została
).

iPlus 110 + Comander2 ~20kB/s
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Jeśli chodzi o sms-y to się nimi zbytni nie przejmujcie, przynajmniej w iPlusie, ja często dostaję je z 2-3 tygodniowym spóźnieniem... 

- Darecky
- Stary wyga bezprzewodowy
a my w orange nie dostajemy smsów...