Szczęśliwe godziny za o zł?

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Lukas90
Początkujący użytkownik forum

Szczęśliwe godziny za o zł?

Post autor: Lukas90 »

Witam, po podpisaniu trzeciej już umowy Orange Freedom Pro 3Gb, mam teraz 9Gb transferu. Dziś zalogowałem się po raz pierwszy na konto online i zauważyłem, że włącznie usługi Szczęśliwe Godziny kosztuje 0,00zł, więc włączyłem, i pojawił się komunikat, że jest aktywna. Siostra przedłużała umowę, ale konsultant nic nie wspominał o tej usłudze, że będzie za darmo czy coś. A więc pytanie brzmi: Czy dostałem SG od Orange za darmo, czy to jakaś pomyłka?
derek
Użytkownik forum

Re: Szczęśliwe godziny za o zł?

Post autor: derek »

Mylisz dwa pojęcia, szczęśliwe godziny włączenie 0,0 zł i tu masz rację ale dotyczy to tylko włączenia samej usługi, natomiast już korzystanie ze sg kosztuje dla klientów przedłużających umowę w zależności od 7 zł do 2 zł miesięcznie.
Lukas90
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Lukas90 »

Ok, wiem że takie pytanie nieraz się pojawiało, ale czy ktos mógłby jasno opisać, jak włączyć, jak zapłacić i jak zobaczyć czy Szczęsliwe Godziny już działają?
derek
Użytkownik forum

Post autor: derek »

Logujesz się na konto w orange, z panelu z prawej strony wybierasz opcję - moje usługi, następnie z menu usługi polecane wybierasz Szczęśliwe Godziny CDMA 3GB - wiecej o usłudze, jak klikniesz na to pojawi się opis usługi i jej koszt wykonania(0,0zł) przez internet klikasz włącz i tyle.Po aktywacji SG w menu usługi, obok Szczęśliwe Godziny CDMA 3GB pojawi się ptaszek że aktywne, płatność na fakturce za internet.
ODPOWIEDZ