Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.
Panowie, mam router, który pierwotnie miał działać pod cyfrowy polsat, ale nigdy z polsatem nie działał, ponieważ koleżanka mi go oddała, ja posiadałem modem z internetem od PLAY, skonfigurowałem router pod internet z Playa i wszystko działało wyśmienicie, teraz kiedy przyszła mi karta z AERO2 niby widzi kartę, ma zasięg z tego aero2 lecz nie dostaje IP maski i dnsów - nie wiem czemu - powinien dostać automatycznie...
Bardzo proszę o pomoc, może przeoczyłem coś małego i przez to nie chce chodzić - PIN podany poprawnie.
Olesno - takie zacofane miasto, a tu takie zmiany...
Styczeń 2012 - uruchomienie 1. stacji UMTS2100 Plusa.
Październik - pozwolenia i start Aero² w pobliskiej wsi.
Grudzień - pozwolenie i start Aero² w samym centrum!
Ten modem nie obsługuje UMTS900. Nie połączysz się na nim z Aero². Z Play ściągałeś 3G na fali 2100 MHz.
Olesno - takie zacofane miasto, a tu takie zmiany...
Styczeń 2012 - uruchomienie 1. stacji UMTS2100 Plusa.
Październik - pozwolenia i start Aero² w pobliskiej wsi.
Grudzień - pozwolenie i start Aero² w samym centrum!
no nie do końca bym zamykał jak ten router D105 3G AP skonfigurować mam modem Huawei E182E MIMO działa z Aero2 bez problemów, chciałem wykorzystać router a tu problem nie można pozostawić pustych pozycji w nazwie użytkownika i haśle może ma ktoś jakieś pomysły