zakup Dovado Tiny
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
zakup Dovado Tiny
Cześć,
Na allegro jest kilka ofert używanych Dovado Tiny. Ciekawi mnie to, skąd one pochodzą. Czyżby to sprzęt refurbished? Czy warto się taką używką zainteresować, połowa ceny nowego?
Pozdrawiam
d
Na allegro jest kilka ofert używanych Dovado Tiny. Ciekawi mnie to, skąd one pochodzą. Czyżby to sprzęt refurbished? Czy warto się taką używką zainteresować, połowa ceny nowego?
Pozdrawiam
d
- jakubd
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: zakup Dovado Tiny
Nowe można bez problemu kupić - jest firma, która to do nas sprowadza. Ja kilka instalacji na zamówienie robiłem na Tiny - pół roku działania bez awarii, klienci zadowoleni.
-
- Początkujący użytkownik forum
Dzięki Jakub za odpowiedź. Pytanie moje bardziej dotyczyło tego czy warto się zainteresować używanym egzemplarzem, który kosztuje połowe nowego. Jest kilka ofert na alledrogo. Napisałem do jednego sprzedawcy kilka pytań, ale na razie bez odpowiedzi. 
Pozdrawiam
d

Pozdrawiam
d
-
- Guru bezprzewodowy
Taniej chyba kupić bezpośrednio na eBayu.jakubd pisze:Nowe można bez problemu kupić - jest firma, która to do nas sprowadza.
- wojteks
- *** Administrator ***
Nie każdy ma odwagę na zakupy za granicą przez internet.marens pisze:Taniej chyba kupić bezpośrednio na eBayu.
Nie pomagam na PW!
- pogodabartek
- Stary wyga bezprzewodowy
Kupiłem, nie żałuję wyszło mnie z ebay 365zł za nóweczkę.
-
- Stały użytkownik forum
A mnie ciekawi ta niska cena tego routera 200 zł plus przesylka
http://allegro.pl/nowy-dovado-tiny-4g-l ... 98254.html , taniej jak w Niemczech gdzie one chodzą po 60 eu plus przesyłka.
Sam się przymierzam do tego Routera i przeglądam net za nim.
http://allegro.pl/nowy-dovado-tiny-4g-l ... 98254.html , taniej jak w Niemczech gdzie one chodzą po 60 eu plus przesyłka.
Sam się przymierzam do tego Routera i przeglądam net za nim.