Business Everywhere przedluzenie umowy

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kill649
Stały użytkownik forum

Business Everywhere przedluzenie umowy

Post autor: kill649 »

Tak z ciekawosci sie pytam co udalo wam sie wynegocjowac :-) bo sam rzucilem propozycje ze placic moge 89 zl tak jak w nowej promocji z laptopem ale nie chce modemu ani laptopa :-) a wiec oszczedzaja na mnie i umowe tylko, na max dwa lata. Ewentualnie tyle ile place czyli 120 zl i limit 12GB :-> i jak <font color="#FF00FF"><b>»»na razie««</b></font> mysla.
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Re: Business Everywhere przedluzenie umowy

Post autor: Jaco »

Kiedy mi się kończyła umowa z BC również zaproponowałem swoje warunki przedłużenia umowy.Miałem opcję za 79zł netto i limit 2 GB teraz jest 4GB.Zaproponowałem 50 zł brutto i limit mi wystarczał te 2 GB. Jednakże wzięli je tylko po uwagę bez postanowień i w ten sposób pożegnałem się z BC.
NewWalk
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: NewWalk »

W BE nie liczyłbym na udane negocjacje...
d@arQ
Użytkownik forum

Post autor: d@arQ »

A czy można wywalczyć wyższy limit w orange free za 60zl? Chodzi mi o 2gb
NewWalk

jak pracowałem w orange (jeszcze 1 miesiąc temu) to nie było mowy o żadnych negocjacjach...
d@arQ
Użytkownik forum

Post autor: d@arQ »

Żadnych negocjacji?
Chyba sobie żartują... Przeciez juz nawet przy przedłużaniu abonamentu za 25zl bez telefonu dostaje sie dodatkowa połowę tej sumy. A tu? 60zl i nic?
NewWalk

Z tego co wiem to u każdego operatora przy aneksach do internetu bezprzewodowego nic się nie dostaje ciekawego :?

( ale zarymowałem:) )
bbart
Stały użytkownik forum

Post autor: bbart »

Przy przedłużeniu możesz dostać nowy modem na korzystnych warunkach i to wszystko. Kill649 wcale nie myślą bo nikt nie da Ci innej oferty niż standardowa, czyli BE Standard z limitem 0,5 GB lub BE Premium z limitem 4GB. Żadne warunki nie podlegają negocjacji.
Acer Aspire 3003WLMI: Sempron 3000+ (1800 MHz), 1024 MB RAM, 80 GB HDD, matryca 15,4', iPlus na Samsung SGH-X700 (EDGE klasy 10)
Awatar użytkownika
Darecky
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: Darecky »

Aha, czyli jak się skończy umowa przenosimy się do iPlusa.
Awatar użytkownika
asiek120

Post autor: asiek120 »

...przenosimy się do iPlusa.
A w iPlus da sie cos wynegocjowac ??
Awatar użytkownika
kill649
Stały użytkownik forum

Post autor: kill649 »

bbart pisze:Przy przedłużeniu możesz dostać nowy modem na korzystnych warunkach i to wszystko. Kill649 wcale nie myślą bo nikt nie da Ci innej oferty niż standardowa, czyli BE Standard z limitem 0,5 GB lub BE Premium z limitem 4GB. Żadne warunki nie podlegają negocjacji.
Modem to zadna rewelacja, szczegolnie ze ceny przy zakupie premium sa naprawde niskie. Dlatego chce aktywacje z promocji maxdata, chociaz czekam jeszcze co PLAY wymysli.

EDIT:
CJ pisze:Aha, czyli jak się skończy umowa przenosimy się do iPlusa.
iplus ma fajna oferta przy najnizszej taryfie ze mozna dostac 2GB w ramach oferty utrzymaniowej.Ok wielkosc nie rzuca na kolana ale to zawsze cos porownujac do 500MB w oranzadzie. Jednak iplus dla mnie nie wchodzi w gre. Wlasnei mialem okazje sprawdzic w kilku miejscach na wybrzezu i chodzi to fatalnie.Przy tym edge orange to wymiatacz, czym nawet miejscowi sie zachwycali ktorzy sa w iplusie i innej alternatywy "stalego" nie maja.

Nie piszemy posta pod postem chyba ze z 1 dniowym opóźnieniem. Uzyj opcji Obrazek Moderator-> Jaco
ODPOWIEDZ