przerabiałem rezygnacje z umowy z Plusem we wrzesniu, po wypowiedzeniu umowy listownie
wysłali potwierdzenie, i oferte kasperskiego na 2 lata, którego już kupiłem na 2 lata sam
potem smsem prosili o numer telefonu kontaktowego, grzecznie odpisałem, zresztą nie raz
nie zadzwonili przez 40 pare dni ani razu, wtedy też myślałem że coś spierdzieliłem, że mnie nie było(akurat trafili na okres mojego ślubu-wesela) i nie złapaliśmy się
po rozwiązaniu były telefony do BUK i BOK i nic, najpierw że się skontaktują potem że już nie jestem ich klientem, wiecznie zajęci, nie mieli czasu
umowa została wypowiedziana, akurat mi ona nie była potrzebna, po 2 latach, umow przestała być
pewnie zmienili taktykę, podchodzą na zasadzie: "zgłasza wypowiedzenie więc, jak nie chce to nie, może przyjdzie drugi raz, damy mu z łaski na tych samych warunkach jak miał
i będzie szczęśliwy"
ja na to nie poszedłem, poszedłem do konkurencji, a u konkurencji przez dwa lata dużo się wydarzyło, powiększyli zasięgi i jakość transmisji, kiedyś u mnie była czarna dziura innych sieci tylko plus, teraz plus jest w tyle
DZIĘKUJE WAM BIURZE UTRZYMANIA KLIENTA ŻE DO MNIE NIE ZADZWONILIŚCIE!