Konfigurowanie TP LINK WR743ND
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Konfigurowanie TP LINK WR743ND
Witam. Nie potrafię skonfigurować routera TP LINK WR743ND by znalezione sieci WIFI wysyłał także poprzez WIFI do lapka. Chodzi o to, że za bardzo nie wiem jaki tryb mam tam zaznaczyć. Router kiedy jestem w ustawieniach wewnętrznych ma opcję podglądu sieci WIFI jakie łapie, ale nie wiem jak zrobić bym te sieci które łapie widział u siebie z laptopie, a na tym mi zależy. Nie chce konfigurować routera tylko pod jedną sieć wifi, ale by ten wszystkie znalezione rozpraszał dalej. Jak to zrobic ? Poza tym, na urządzeniu świeci się dioda - jak podejrzewam dioda od ustawień... Pomóżcie mi bo już zielony jestem i nie wiem jak z tym sobie poradzic.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Konfigurowanie TP LINK WR743ND
Moze dlatego ze ten router nie ma takiego trybu?michal28 pisze:Chodzi o to, że za bardzo nie wiem jaki tryb mam tam zaznaczyć
Nijak - nie da sie.michal28 pisze:ale by ten wszystkie znalezione rozpraszał dalej. Jak to zrobic ?
Nie pomagam na PW.
-
- Początkujący użytkownik forum
A czy w ogóle są takie routery ? Mam możliwość zwrócić ten router do sklepu, gdyby była możliwość zakupu innego który by to umożliwił bym kupił.
[ Dodano: 2013-02-28, 17:35 ]
Tak na marginesie, to czy ten router można wykorzystać przy neostradzie. Podłączyć go do gniazdka tel. i, żeby rozpraszał sieć poprzez wifi ?
[ Dodano: 2013-02-28, 17:35 ]
Tak na marginesie, to czy ten router można wykorzystać przy neostradzie. Podłączyć go do gniazdka tel. i, żeby rozpraszał sieć poprzez wifi ?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Nie.michal28 pisze:A czy w ogóle są takie routery ?
Nie.michal28 pisze: Podłączyć go do gniazdka tel. i, żeby rozpraszał sieć poprzez wifi ?
Nie pomagam na PW.