DZIEŃ ADMINISTRATORA :)
Moderator: Moderatorzy
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
DZIEŃ ADMINISTRATORA :)
W dniu dzisiejszym obchodzony jest międzynarodowy Dzień Administratora. Święto to celebrowane jest cyklicznie już od ośmiu lat, zawsze w ostatni piątek lipca.
Docelową ideą święta, jest zwrócenie uwagi na, często bardzo ciężką i niedocenioną pracę administratorów. Pomysłodawcy Dnia Administratora szczególnie zachęcają wszystkich, by w tym szczególnym dniu podziękowali lub ofiarowali drobny prezent swojemu administratorowi. Święto posiada również swoją oficjalną stronę, oraz piosenkę okolicznościową, dostępną na Wikipedii.
Wszystkim administratorom życzymy wszystkiego najlepszego!
źródło: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=7022
BliSki Najlepszego.
Docelową ideą święta, jest zwrócenie uwagi na, często bardzo ciężką i niedocenioną pracę administratorów. Pomysłodawcy Dnia Administratora szczególnie zachęcają wszystkich, by w tym szczególnym dniu podziękowali lub ofiarowali drobny prezent swojemu administratorowi. Święto posiada również swoją oficjalną stronę, oraz piosenkę okolicznościową, dostępną na Wikipedii.
Wszystkim administratorom życzymy wszystkiego najlepszego!
źródło: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=7022
BliSki Najlepszego.
- Maciek
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: DZIEŃ ADMINISTRATORA :)
O proszę
Nawet nie wiedziałem że takie święto istnieje. Skoro już wiem to składam najszczersze życzenia wszystkim administratorom tego forum
Wiem jak ciężką pracą jest adminowanie bo sam zajmuję się kilkoma swoimi stronkami i nie chwaląc się od nie dawna jestem adminem/redaktorem na hot.spots.pl
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.
Pozdro, Maciek.K

Pozdro, Maciek.K
Dawno mnie tutaj nie było 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
No proszę wiedziałem, że jest takie święto, ale daty nie pamiętałem.Jaco pisze:W dniu dzisiejszym obchodzony jest międzynarodowy Dzień Administratora. Święto to celebrowane jest cyklicznie już od ośmiu lat, zawsze w ostatni piątek lipca.
Święte słowaJaco pisze:Docelową ideą święta, jest zwrócenie uwagi na, często bardzo ciężką i niedocenioną pracę administratorów.

DziękiJaco pisze:Wszystkim administratorom życzymy wszystkiego najlepszego![...]BliSki Najlepszego.

Macie wszyscy z tej okazji po

oczywiście wirtualnym

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- wlodus
- Specjalista bezprzewodowy-senior
panowie i panie
spoznilem sie z zyczeniami jak gronkiewicz waltz z oswiadczeniem majatkowym ale no malo czasu
najlepszego
a tak swoja droga to jest dzien zwyklym prostych forumowiczow??
spoznilem sie z zyczeniami jak gronkiewicz waltz z oswiadczeniem majatkowym ale no malo czasu
najlepszego
a tak swoja droga to jest dzien zwyklym prostych forumowiczow??

nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy chłop z widłami to Posejdon...
- Vipera
- Stary wyga bezprzewodowy
Wprawdzie spóźnione, ale życzenia dla nowego administratora...
Widzę BliSki, że ostro awansowałeś.
Przy okazji również moje skromne wyrazy uznania dla nowej grupy moderatorów na Forum bez-kabli.
Tak tu czasem zaglądam (nie piszę bo zwykle nie mam za wiele do powiedzenia więc nie chcę zaśmiecać serwera) i widzę, że w ciągu ostatniego roku (to juz tyle czasy?) wiele się pozmieniało, ale ważne że forum nadal działa i jest zainteresowanie.
Pozdrawiam....
Widzę BliSki, że ostro awansowałeś.
Przy okazji również moje skromne wyrazy uznania dla nowej grupy moderatorów na Forum bez-kabli.
Tak tu czasem zaglądam (nie piszę bo zwykle nie mam za wiele do powiedzenia więc nie chcę zaśmiecać serwera) i widzę, że w ciągu ostatniego roku (to juz tyle czasy?) wiele się pozmieniało, ale ważne że forum nadal działa i jest zainteresowanie.
Pozdrawiam....
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Juniora?Vipera pisze:Wprawdzie spóźnione, ale życzenia dla nowego administratora...

Napisz lepiej co z Twoim serwerem o Linuksie i dostępie do neta?Vipera pisze:Tak tu czasem zaglądam
Pozdr, (R) BliSki. (tm)