Koniec usługi CDMA Iplus
Moderator: Moderatorzy
- czarny
- Stały użytkownik forum
Koniec usługi CDMA Iplus
W związku z tym ,że w kwietniu kończy mi się umowa na cdma w plusie byłem w salonie z chęcią jej przedłużenia.Niestety Pani na tą moją chęc
mówi ,że to niemożliwe z poziomu salonu,moje konto jest zablokowanie i tylko kontakt z BOK. Na miejscu zaraz telefon do BOK i następująca informacja : usługa wstrzymana ze względów technicznych i tylko internet na nowych warunkach 3G co nawet pani potem taki komunikat wydrukowała na piśmie.Pani ma do mnie dzwonić z przygotowaną ofertą.

-
- Stały użytkownik forum
Re: Koniec usługi CDMA Iplus
A jakie masz warunki jeżeli umowa przejdzie automatycznie na czas nieokreślony?
A jakie obecnie?
A jakie obecnie?
Rafał
- czarny
- Stały użytkownik forum
Teraz mam darmowe nocki 24-9 , limit 8GB , za 70 zł.
Nie ukrywam,że abo.chciałbym mieć mniejszy.
Zapoznałem się z umową i jest tylko lakonicznie o przejściu na czas nieoznaczony w przypadku nie złożenia wypowiedzenia i to wszystko.O cenach i limicie nic nie ma.
Nie ukrywam,że abo.chciałbym mieć mniejszy.
Zapoznałem się z umową i jest tylko lakonicznie o przejściu na czas nieoznaczony w przypadku nie złożenia wypowiedzenia i to wszystko.O cenach i limicie nic nie ma.
-
- Stały użytkownik forum
A regulamin promocji przeczytałeś dokładnie, często występuje jako załącznik do umowy i w nim są zawarte takie informacje.
Rafał
- czarny
- Stały użytkownik forum
Dostałem odpowiedz:
Po rozwiązaniu umowy przechodzę na 3G ale na warunkach jak nowy abonent ,żadnych ulg na abo. jak i na limit wszystko tak jak w ulotce.W związku z tym przechodzę na czas nieokreślony na aktualnych warunkach.
Po rozwiązaniu umowy przechodzę na 3G ale na warunkach jak nowy abonent ,żadnych ulg na abo. jak i na limit wszystko tak jak w ulotce.W związku z tym przechodzę na czas nieokreślony na aktualnych warunkach.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Zawsze możesz się przeprowadzić do właściciela sieci http://www.nordiskpolska.pl/i.html
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Użytkownik forum
Witaj
Mi też kończy się umowa na CDMA Iplus ale w maju.Ja do nich wysyłam wypowiedzenie ( 3 miesiace) i przechodzę do Play : abonament albo50 albo 60 pln/15 gb/do 4MB/darmowe noce.Może tez jesteś w ich zasięgu ?
Mi też kończy się umowa na CDMA Iplus ale w maju.Ja do nich wysyłam wypowiedzenie ( 3 miesiace) i przechodzę do Play : abonament albo50 albo 60 pln/15 gb/do 4MB/darmowe noce.Może tez jesteś w ich zasięgu ?