Po męczarniach z internetem na kartę, który okazał się mało opłacalny z ekonomicznego punktu widzenia, chciałam (z ciężkim bólem) wziąć abonament.
w mojej lokalizacji dobrze działa Play, Plus i Cyfrowy Polsat. Na karcie z mixplusa osiągałam ok 5Mb/s. Play działał 3-4Mb/s (gorzej wieczorami). T-mobile i Orange póki co odpadają.
Co wybrać z tych 3 ofert?
Jaki internet?
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
- Yanusz
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Jaki internet?
Nie wiem, czy jesteś w zasięgu LTE Plusa (domyślam się jednak, że chyba nie).
Jeśli masz swój modem, to oferta Plusa będzie najbardziej atrakcyjna. Tym bardziej, jeśli posiadasz telefon w mixplusie.
Przy zakupie aktywacji Plus Internet bez modemu na abonenta PlusMix otrzymasz internet z umową na czas nieokreślony (można zerwać w każdej chwili), dodatkowo dla użytkowników PlusMix są rabaty na abonament.
Przykładowo biorąc Plus Internet w taryfie Codziennej dostajesz 15GB w dzień + 50GB w nocy za 44,90 miesięcznie. Opłata aktywacyjna w takim przypadku to tylko 1 grosz.
No i umowa na czas nieokreślony, co jest dodatkowym atutem.
Natomiast, jeśli nie jest Ci potrzebny szybki internet, to może darmowy Aero2.
Jeśli masz swój modem, to oferta Plusa będzie najbardziej atrakcyjna. Tym bardziej, jeśli posiadasz telefon w mixplusie.
Przy zakupie aktywacji Plus Internet bez modemu na abonenta PlusMix otrzymasz internet z umową na czas nieokreślony (można zerwać w każdej chwili), dodatkowo dla użytkowników PlusMix są rabaty na abonament.
Przykładowo biorąc Plus Internet w taryfie Codziennej dostajesz 15GB w dzień + 50GB w nocy za 44,90 miesięcznie. Opłata aktywacyjna w takim przypadku to tylko 1 grosz.
No i umowa na czas nieokreślony, co jest dodatkowym atutem.
Natomiast, jeśli nie jest Ci potrzebny szybki internet, to może darmowy Aero2.
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Z technicznej strony Plus i Cyfrowy Polsat to to samo.
-
- Początkujący użytkownik forum
Weź sobie tego z plusa, to i tak najlepsze rozwiązanie w tej chwili dla Ciebie