Internet lubie to w play
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Internet lubie to w play
Witam.
Nie wiem czy dobrze, że pisze w tym dziale jesli zle to prosze o przeniesienie.
Mam pytanie dotyczace uslugi play na karte" lubie to"
Czy jak kupie starter za 9zł i szkonczy mi sie limit i konto mi się wyzeruje bo miesiac od kupienia juz minal, to czy jak kupie doladowanie za 5 zł i wykorzystam limit z tego doladowania to czy przez caly pozostaly od wykorzystania limitu z doładowania miesiac bede mial internet ten "zwolniony"?
Pytanie w skrocie:
Po miesiacu korzystania konczy sie mi mozliwosc smsowania internetu dzwonienia. Czy jak kupie doladowanie za 5 zl to czy bd mial internet przez caly miesiac? Bo widaomo że te 25mb zmarnuję chodzi mi o to żeby ten miesiac byl ze zwolnionym netem.
Nie wiem czy dobrze, że pisze w tym dziale jesli zle to prosze o przeniesienie.
Mam pytanie dotyczace uslugi play na karte" lubie to"
Czy jak kupie starter za 9zł i szkonczy mi sie limit i konto mi się wyzeruje bo miesiac od kupienia juz minal, to czy jak kupie doladowanie za 5 zł i wykorzystam limit z tego doladowania to czy przez caly pozostaly od wykorzystania limitu z doładowania miesiac bede mial internet ten "zwolniony"?
Pytanie w skrocie:
Po miesiacu korzystania konczy sie mi mozliwosc smsowania internetu dzwonienia. Czy jak kupie doladowanie za 5 zl to czy bd mial internet przez caly miesiac? Bo widaomo że te 25mb zmarnuję chodzi mi o to żeby ten miesiac byl ze zwolnionym netem.
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Re: Internet lubie to w play
Będziesz miał internet z lejkiem tak długo jak długo będzie ważne konto na połączenia wychodzące.
[ Dodano: 2013-03-11, 21:12 ]
Tak trudno czteroliterowe słowo "będę" wklepać z klawiatury...to nie jest Tibia tylko forum dyskusyjne na którym wymagane jest minimum szacunku dla osób czytających Twoje posty. A szacunek ten przejawia się między innymi przez pisanie w języku polskim, nie pokemońskim.
[ Dodano: 2013-03-11, 21:12 ]
Co to znaczy "bd" ?assassins x pisze: bd mial
Tak trudno czteroliterowe słowo "będę" wklepać z klawiatury...to nie jest Tibia tylko forum dyskusyjne na którym wymagane jest minimum szacunku dla osób czytających Twoje posty. A szacunek ten przejawia się między innymi przez pisanie w języku polskim, nie pokemońskim.
-
- Stały użytkownik forum
Widziałem że ktoś to zauważy, ale ze z względu na to, że nie miałem zbytnio czasu, żeby to "upiększyć".
A ile wynosi czas połączeń wychodzących play "lubię to" (zakłądajac, że więcej niż 5 złotych nie będę doładowywał).
Ostatni wypatrzyłem ofertę REDBULL MOBILE, gdzie mam internet przez cały rok 1gb a czas ważności połączeń wychodzących to 65dni. A jak pytałem kolegi, który ma taką ofertę powiedział, że przez miesiąc ma internet z lejkiem. Jaka oferta lepsza zakładając, że "darmowy facebook" mi nie potrzebny?
A ile wynosi czas połączeń wychodzących play "lubię to" (zakłądajac, że więcej niż 5 złotych nie będę doładowywał).
Ostatni wypatrzyłem ofertę REDBULL MOBILE, gdzie mam internet przez cały rok 1gb a czas ważności połączeń wychodzących to 65dni. A jak pytałem kolegi, który ma taką ofertę powiedział, że przez miesiąc ma internet z lejkiem. Jaka oferta lepsza zakładając, że "darmowy facebook" mi nie potrzebny?
-
- Guru bezprzewodowy
Tylko musisz mieć na uwadze, że lejek w Play to 16-24kbps więc taki internet będzie się nadawał tylko i wyłącznie do komunikatorów.
-
- Stały użytkownik forum
Wiem, mam to na uwadze. Tylko w jakiej firmie będę miał dłuższy okres połączeń wychodzących?
PS: Lejek w play w tej ofercie to 32kbps.
PS: Lejek w play w tej ofercie to 32kbps.
- wojteks
- *** Administrator ***
5 dni, bonus tez jest na 5 dni http://www.play.pl/oferta/play-karta/pl ... -to/5.htmlassassins x pisze:ile wynosi czas połączeń wychodzących play "lubię to" (zakłądajac, że więcej niż 5 złotych nie będę doładowywał)
Nie pomagam na PW!
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Red Bull Mobile to marka Playa.
Lejek jest do 32kbps. Może chodzić wolniej.
Lejek jest do 32kbps. Może chodzić wolniej.
- wojteks
- *** Administrator ***
Bajki jakieś opowiadasz, przydaje się czytanie ze zrozumieniem http://www.redbullmobile.pl/oferta/na-k ... -internet/ też za 5zł jest 5 dni.assassins x pisze:Ostatni wypatrzyłem ofertę REDBULL MOBILE
Nie pomagam na PW!
-
- Stały użytkownik forum
Czyli lipa za 5zł nieposzaleje przez cały miesiąc z lejkiem w żadnej z tych dwóch ofert? Moj kolega ma lubie to i placi 10 zl ma neta 10 dni tego 100mb a potem ma lejek do konca miesiaca. To jak z tymi ofertami?