nowa usługa w simplus na internet
Moderator: Moderatorzy
- wlodus
- Specjalista bezprzewodowy-senior
nowa usługa w simplus na internet
od 25 lipca rusza promocja w simplusie:
Pakiet Internet 50 MB
za 10 zł dostaje się 50 mb do wykorzystania przez 30 dni. usługa do wykorzystania w simplusie i mixie
fajna rzecz...
Pakiet Internet 50 MB
za 10 zł dostaje się 50 mb do wykorzystania przez 30 dni. usługa do wykorzystania w simplusie i mixie
fajna rzecz...
nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy chłop z widłami to Posejdon...
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Re: nowa usługa w simplus na internet
Bardzo ciekawa oferta, widać Panowie z Plus GSM się starają i zaskakują nas coraz to nowymi ofertami...
- wlodus
jedyny minus to w przypadku mixa, w regulaminie jest napisane ze moga z niej skorzystac uzytkownicy mixa ale ci co podpisali umowe po 14.04.2005, ja sam mam z 29.03.2005:)
no a ludzi ze starszymi mixa jest napewdno duzo
no a ludzi ze starszymi mixa jest napewdno duzo
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
...50 MB za "dyszkę" to taniej niż simdata o 5 "zeta" (czyli 100 kB kosztuje 2 gr) ... Wystarczy zwielokrotnić usługę po 10 zł...
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Pytanie tylko czy zwielokrotnić się da
Bo według mnie byłoby dziwne gdyby się dało. Zwłaszcza, że gdyby tak było, to ludzie przerzuciliby się na Simplusa zamiast korzystać Simdaty.

- regedit
dlaczego dziwnie? Ja podczas wakacji w Chorwacji u operatora T-Mobile mogłem aktywować teoretycznie do 195 pakietów na raz. Każda aktywacja nowego przedłużała ważność konta "data" do 30 dni. Oby tak było w simplusie 

ZTE MF60 HSPA+ @ T-Mobile
Linksys WAG200G & Neostrada 10Mb/s
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Jak dla mnie świetna usługa.
To kolejne świetne posunięcie Plusa dla bezprzewodowych internautów.
Czasami żałuję, że mam Tak-Taka.... Panowie z Ery, bo wiem że nas czytacie, kiedy w końcu Wy coś wymyślicie? Może takie coś jak dla Simplusa byłoby dobrym posunięciem?
A ja poważnie zastanawiam się nad porzuceniem Tak-taka....
To kolejne świetne posunięcie Plusa dla bezprzewodowych internautów.
Czasami żałuję, że mam Tak-Taka.... Panowie z Ery, bo wiem że nas czytacie, kiedy w końcu Wy coś wymyślicie? Może takie coś jak dla Simplusa byłoby dobrym posunięciem?
A ja poważnie zastanawiam się nad porzuceniem Tak-taka....
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- wlodus
niestety nie da sie wykupic wiecej niz jeden na raz, po zakonczeniu mozna kupic kolejny itd itd. niewykorzystany po uplywie 30 dni przepada.
teraz pytanie czy faktycznie chca aby ludzi korzystali wiecej z simplusa i nie brali simdaty ???
bardzo czesto sie zdarza ze ludzie biora simdate wykorzystaja ja i kupuja kolejna itd itd moze dlatego robia cos takiego...
jutro podesle regulamin dzis jeszcze nie moge poki si enie pojawi w necie:)
pozdrawiam
teraz pytanie czy faktycznie chca aby ludzi korzystali wiecej z simplusa i nie brali simdaty ???
bardzo czesto sie zdarza ze ludzie biora simdate wykorzystaja ja i kupuja kolejna itd itd moze dlatego robia cos takiego...
jutro podesle regulamin dzis jeszcze nie moge poki si enie pojawi w necie:)
pozdrawiam
- regedit
za godzinę i 10 min podeslij 

ZTE MF60 HSPA+ @ T-Mobile
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
...W przypadku abonamentu w taryfie Kubali można wykupywać dowolną ilość pakietów - tyle że cena jest taka sama jak w simdacie 3 gr za 100 kB i to przy zakupie pakietu 50 MB (15 zł)...
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Pytanie: czy ważność pakietu łączy się z ważnością konta? Tj. czy jak skończy mi się ważność konta to wtedy pakiet też zostanie zablokowany?
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
...niestety ale najprawdopodobniej tak...
- wlodus
tak, jak jest konto nieaktywne nie mozna korzystac z pakietu...
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Co jest, zapomniałeś?wlodus pisze:jutro podesle regulamin dzis jeszcze nie moge poki si enie pojawi w necie:)
- wlodus
nie wiem czemu sie jeszcze nie pojawil regulamin w necie ale w kazdym razie bedzie tu:)
„Pakiet Internet 50 MB” – regulamin promocji
Opis promocji:
1. Promocja "Pakiet Internet 50 MB” („Promocja”) jest organizowana przez Polkomtel S.A. („Polkomtel”) i obejmuje:
a. Użytkowników Simplus , którzy korzystają z taryfy Easy, Team 7 oraz Simplus oraz
b. Użytkowników MIXPLUS, którzy zawarli umowę dotyczącą udziału w promocji MIXPLUS po dniu 14.04.2005 r.
Użytkownicy Simplus oraz Użytkownicy MIXPLUS dalej łącznie zwani są „Użytkownikami”.
2. Czas trwania Promocji: od 25.07.2007 r. do odwołania.
3. W ramach Promocji Użytkownik może aktywować pakiet zawierający 50 MB („Limit”) do wykorzystania na pakietową transmisję danych („Pakiet”).
4. W ramach Promocji opłata za jeden Pakiet wynosi 10 zł (z VAT). Opłata pobierana jest z konta Użytkownika z chwilą Aktywacji Pakietu.
Opis aktywacji:
5. Aby aktywować Pakiet Użytkownik musi spełnić łącznie następujące warunki:
a. musi posiadać telefon pozwalający na pakietową transmisję danych w technologii HSDPA, 3G (UMTS), EDGE lub GPRS;
b. musi posiadać aktywną usługę pakietowej transmisji danych GPRS oraz poprawnie skonfigurowany telefon pozwalający na taką transmisję ;
c. musi posiadać dodatnią wartość swojego konta (minimum 10 zł z VAT);
d. musi aktywować Pakiet zgodnie z zasadami określonymi w pkt. 6 niniejszego Regulaminu;
e. musi znajdować się w okresie ważności dla usług i połączeń wychodzących.
6. Aktywacja przez Użytkownika Pakietu odbywa się według następujących zasad („Aktywacja Pakietu”):
a. aby aktywować Pakiet Użytkownik musi wpisać w swoim telefonie krótki kod: *121*11*04# i wcisnąć przycisk „zadzwoń”;
b. oprócz opłaty, o której mowa w pkt. 4, Aktywacja Pakietu nie jest obciążona dodatkową opłatą;
c. Aktywacja Pakietu na koncie Użytkownika ma miejsce najpóźniej w ciągu 24 godzin od momentu otrzymania przez Polkomtel krótkiego kodu, o którym mowa w pkt. a) powyżej;
d. Użytkownik zostanie powiadomiony zwrotną wiadomością SMS o Aktywacji Pakietu na jego koncie;
e. datą Aktywacji Pakietu jest dzień, w którym Użytkownik otrzymał od Polkomtel zwrotną wiadomość SMS potwierdzającą Aktywację Pakietu na jego koncie;
f. jednorazowo Użytkownik na swoim koncie może uruchomić tylko jeden Pakiet. Kolejne Pakiety mogą być uruchamiane po wykorzystaniu Limitu z poprzedniego Pakietu lub gdy upłynie jego Okres ważności Pakietu;
g. każdorazowo uruchomienie kolejnego Pakietu przez Użytkownika następuje według zasad określonych w pkt. a) – f) powyżej.
Zasady korzystania z Pakietu:
7. Zasady korzystania z aktywowanego Pakietu:
a. Pakiet może być wykorzystany przez Użytkownika tylko w ciągu kolejnych 30 dni (720 godzin) od momentu Aktywacji Pakietu („Okres ważności Pakietu”);
b. Limit danych dostępny w ramach aktywowanego Pakietu obejmuje łącznie zarówno dane odbierane jak i wysyłane przez Użytkownika;
c. Pakiet może być wykorzystany tylko, gdy konto Użytkownika znajduje się w okresie ważności dla usług i połączeń wychodzących;
d. po upływie Okresu ważności Pakietu niewykorzystany Limit w ramach Pakietu przepada i nie jest zwracany w jakiejkolwiek formie;
e. Użytkownik ma możliwość sprawdzenia za pomocą krótkiego kodu: *121# pozostały Limit w ramach aktywowanego na swoim koncie Pakietu oraz termin, do którego może wykorzystać aktywowany Pakiet;
f. Pakiet nie może być wykorzystany poza granicami kraju;
g. transmisja danych w ramach Pakietu rozliczana jest z dokładnością do 1 bajta;
h. po wykorzystaniu Limitu w ramach aktywowanego Pakietu, opłaty za transmisję danych naliczane są zgodnie z cennikiem taryfy, z której korzysta Użytkownik;
8. Aktywacja Pakietu zgodnie z pkt. 6 oznacza, że Użytkownik zapoznał się z treścią niniejszego Regulaminu i że go akceptuje.
Informacje dodatkowe:
9. Polkomtel zastrzega, iż nie ponosi odpowiedzialności za utratę danych/informacji spowodowaną awarią systemu z przyczyn niezależnych od Polkomtel.
10. Polkomtel zastrzega, iż nie ponosi odpowiedzialności za treść i zawartość przesyłanych danych/informacji przez Użytkowników w ramach Pakietów.
11. Polkomtel zastrzega, iż nie ponosi odpowiedzialności za szkody wynikłe z opóźnień, zakresu i nieścisłości przesłanych danych w ramach pakietowej transmisji danych.
12. Polkomtel zastrzega możliwość zmiany niniejszego Regulaminu lub zakończenia Promocji bez konieczności podawania przyczyn. Zakończenie Promocji nie wpływa na warunki korzystania z aktywnego w danym momencie Pakietu. Informacja o zmianie niniejszego Regulaminu lub zakończeniu Promocji zostanie podana przez Polkomtel do wiadomości na stronie internetowej www.simplus.pl i www.plus.pl.
13. W kwestiach nieuregulowanych niniejszym Regulaminem zastosowanie mają odpowiednio postanowienia Regulaminu świadczenia usług telekomunikacyjnych przez Polkomtel S.A dla Użytkowników lub Regulaminu świadczenia usług telekomunikacyjnych przez Polkomtel S.A dla Użytkowników MIXPLUS.
14. Niniejszy Regulamin dostępny jest na witrynach internetowych pod adresem www.simplus.pl, www.plus.pl oraz w siedzibie spółki Polkomtel.
„Pakiet Internet 50 MB” – regulamin promocji
Opis promocji:
1. Promocja "Pakiet Internet 50 MB” („Promocja”) jest organizowana przez Polkomtel S.A. („Polkomtel”) i obejmuje:
a. Użytkowników Simplus , którzy korzystają z taryfy Easy, Team 7 oraz Simplus oraz
b. Użytkowników MIXPLUS, którzy zawarli umowę dotyczącą udziału w promocji MIXPLUS po dniu 14.04.2005 r.
Użytkownicy Simplus oraz Użytkownicy MIXPLUS dalej łącznie zwani są „Użytkownikami”.
2. Czas trwania Promocji: od 25.07.2007 r. do odwołania.
3. W ramach Promocji Użytkownik może aktywować pakiet zawierający 50 MB („Limit”) do wykorzystania na pakietową transmisję danych („Pakiet”).
4. W ramach Promocji opłata za jeden Pakiet wynosi 10 zł (z VAT). Opłata pobierana jest z konta Użytkownika z chwilą Aktywacji Pakietu.
Opis aktywacji:
5. Aby aktywować Pakiet Użytkownik musi spełnić łącznie następujące warunki:
a. musi posiadać telefon pozwalający na pakietową transmisję danych w technologii HSDPA, 3G (UMTS), EDGE lub GPRS;
b. musi posiadać aktywną usługę pakietowej transmisji danych GPRS oraz poprawnie skonfigurowany telefon pozwalający na taką transmisję ;
c. musi posiadać dodatnią wartość swojego konta (minimum 10 zł z VAT);
d. musi aktywować Pakiet zgodnie z zasadami określonymi w pkt. 6 niniejszego Regulaminu;
e. musi znajdować się w okresie ważności dla usług i połączeń wychodzących.
6. Aktywacja przez Użytkownika Pakietu odbywa się według następujących zasad („Aktywacja Pakietu”):
a. aby aktywować Pakiet Użytkownik musi wpisać w swoim telefonie krótki kod: *121*11*04# i wcisnąć przycisk „zadzwoń”;
b. oprócz opłaty, o której mowa w pkt. 4, Aktywacja Pakietu nie jest obciążona dodatkową opłatą;
c. Aktywacja Pakietu na koncie Użytkownika ma miejsce najpóźniej w ciągu 24 godzin od momentu otrzymania przez Polkomtel krótkiego kodu, o którym mowa w pkt. a) powyżej;
d. Użytkownik zostanie powiadomiony zwrotną wiadomością SMS o Aktywacji Pakietu na jego koncie;
e. datą Aktywacji Pakietu jest dzień, w którym Użytkownik otrzymał od Polkomtel zwrotną wiadomość SMS potwierdzającą Aktywację Pakietu na jego koncie;
f. jednorazowo Użytkownik na swoim koncie może uruchomić tylko jeden Pakiet. Kolejne Pakiety mogą być uruchamiane po wykorzystaniu Limitu z poprzedniego Pakietu lub gdy upłynie jego Okres ważności Pakietu;
g. każdorazowo uruchomienie kolejnego Pakietu przez Użytkownika następuje według zasad określonych w pkt. a) – f) powyżej.
Zasady korzystania z Pakietu:
7. Zasady korzystania z aktywowanego Pakietu:
a. Pakiet może być wykorzystany przez Użytkownika tylko w ciągu kolejnych 30 dni (720 godzin) od momentu Aktywacji Pakietu („Okres ważności Pakietu”);
b. Limit danych dostępny w ramach aktywowanego Pakietu obejmuje łącznie zarówno dane odbierane jak i wysyłane przez Użytkownika;
c. Pakiet może być wykorzystany tylko, gdy konto Użytkownika znajduje się w okresie ważności dla usług i połączeń wychodzących;
d. po upływie Okresu ważności Pakietu niewykorzystany Limit w ramach Pakietu przepada i nie jest zwracany w jakiejkolwiek formie;
e. Użytkownik ma możliwość sprawdzenia za pomocą krótkiego kodu: *121# pozostały Limit w ramach aktywowanego na swoim koncie Pakietu oraz termin, do którego może wykorzystać aktywowany Pakiet;
f. Pakiet nie może być wykorzystany poza granicami kraju;
g. transmisja danych w ramach Pakietu rozliczana jest z dokładnością do 1 bajta;
h. po wykorzystaniu Limitu w ramach aktywowanego Pakietu, opłaty za transmisję danych naliczane są zgodnie z cennikiem taryfy, z której korzysta Użytkownik;
8. Aktywacja Pakietu zgodnie z pkt. 6 oznacza, że Użytkownik zapoznał się z treścią niniejszego Regulaminu i że go akceptuje.
Informacje dodatkowe:
9. Polkomtel zastrzega, iż nie ponosi odpowiedzialności za utratę danych/informacji spowodowaną awarią systemu z przyczyn niezależnych od Polkomtel.
10. Polkomtel zastrzega, iż nie ponosi odpowiedzialności za treść i zawartość przesyłanych danych/informacji przez Użytkowników w ramach Pakietów.
11. Polkomtel zastrzega, iż nie ponosi odpowiedzialności za szkody wynikłe z opóźnień, zakresu i nieścisłości przesłanych danych w ramach pakietowej transmisji danych.
12. Polkomtel zastrzega możliwość zmiany niniejszego Regulaminu lub zakończenia Promocji bez konieczności podawania przyczyn. Zakończenie Promocji nie wpływa na warunki korzystania z aktywnego w danym momencie Pakietu. Informacja o zmianie niniejszego Regulaminu lub zakończeniu Promocji zostanie podana przez Polkomtel do wiadomości na stronie internetowej www.simplus.pl i www.plus.pl.
13. W kwestiach nieuregulowanych niniejszym Regulaminem zastosowanie mają odpowiednio postanowienia Regulaminu świadczenia usług telekomunikacyjnych przez Polkomtel S.A dla Użytkowników lub Regulaminu świadczenia usług telekomunikacyjnych przez Polkomtel S.A dla Użytkowników MIXPLUS.
14. Niniejszy Regulamin dostępny jest na witrynach internetowych pod adresem www.simplus.pl, www.plus.pl oraz w siedzibie spółki Polkomtel.
-
No proszę, czyżbyśmy byli szybsi od Plusa?wlodus pisze:nie wiem czemu sie jeszcze nie pojawil regulamin w necie ale w kazdym razie bedzie tu:)

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
- wlodus
Pracuje w plusie wiec pewne rzeczy szybciej dostaje:)
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
My od dawna to wiemywlodus pisze:Pracuje w plusie wiec pewne rzeczy szybciej dostaje:)

Czekamy jeszcze na agentów

Ostatnio zmieniony 2007-07-26, 10:41 przez Jaco, łącznie zmieniany 1 raz.
- wlodus
ja jestem tu bo od pewnego czasu sam uzytkuje iplusa:)
praca interesuje mnie tylko w pracy, goraczki dostaje jak widze reklamy plusa:) wiec szpiegowanie?? nigdy w zyciu:)
chociaz nie powiem to forum pomaga mi w rozmowach z klientami:)
praca interesuje mnie tylko w pracy, goraczki dostaje jak widze reklamy plusa:) wiec szpiegowanie?? nigdy w zyciu:)
chociaz nie powiem to forum pomaga mi w rozmowach z klientami:)
-
- Początkujący użytkownik forum
Witamwlodus pisze:od 25 lipca rusza promocja w simplusie:
Pakiet Internet 50 MB
fajna rzecz...

Fajna, fajna, tyle, ze niechaj Polkomtel wyciągnie wnioski i za promocjami marketingowymi pójdą inwestycje w sprzęt, tzn. niech poprawią zasięg EDGE, i w wielu miejscach zwiększą zasoby obecnych BTSów. Jestem właśnie w Grzybowie koło Kołobrzegu, męczę się na I Plusie. Plus nie ma tu swojego BTSa (Era i Orange owszem mają), wiec jestem obsługiwany przez te kołobrzeskie. W ciągu dnia (zwłaszcza jak pada i ludzie siedzą w domach, dzwonią, mmsują lub backupują internet) sieć jest tak zapchana, że EDGE chodzi gorzej niż GPRS, nawet gorzej niż CSD. Download na poziomie 3 kB, upload niecałe 1 kB. Ping około 2 sekundy. W nocy jest OK jak na EDZIA przystało, ale ile można nocek zarywać.
Poza tym mam wrażenie, że Polkomtel śpi jeśli chodzi o zasięg UMTSa. W Poznaniu i okolicach obecnie zasięg jest taki sam jak we wrześniu 2006.
Pozdr dla uzytkowników Forum!
-
Pracownicy wszystkich sieci czytają forum. Szkoda tylko, że Plus najwięcej pozytywnych wniosków wyciąga z uwag użytkowników.Jaco pisze:Czekamy jeszcze na agentówinnych sieci.
Przepraszam, jeszcze w Orange coś drgnęło

Era... co z Wami?
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
...Sprzedawcy z Allegro też korzystają z zasobów forum. Przykre jest tylko że pewien sprzedawca na moją prośbę czy udostępni mi mały programik Voice Tool do nowego modemu AirCard 875 odełał mnie z kwitkiem "pomagam tylko swoim nabywcom". Po wielu poszukiwaniach sam go zdobyłem (pisałem nawet do Kanady do Sierry) i udostępniam wszystkim którzy go potrzebują... A nawet nie wszyscy włącznie z niektórymi panami z Sierry nie wiedzą o takiej możliwości. Mam nadzieję że tym razem temu "SuperSprzedawcy" zrobi się przykro...
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Takie rzeczy tylko w ErzeBliSki pisze:Era... co z Wami?

- wilq
- Stały użytkownik forum
Odnośnie usługi w temacie (pakiet 50mb w simplusie)...
Mam, wczoraj kupilem starter, aktywowalem, wszystko ladnie pieknie laczy sie, taryfikuje co 1 bajt tylko... cusik za szybko taryfuje. Zwykle jade na simdacie i na razie chyba zostane. Tam taryfikacja (mniej lub bardziej) zgadza sie z tym co podaje licznik w komputerze i w telefonie. Tutaj tnie rowno bez pardonu - nalicza sobie ok 2.5x wiecej danych niz jest przesylane.
Dzis i wczoraj zrobilem sobie na swiezutkim pakiecie 50mb dwie sesje probne po 5mb z kawalkiem (razem 10-12mb) dzisiaj sprawdzilem krotkim kodem ile zostalo i co? 20MB... Przekladalem karte SIM z telefonu do modemu, sprawdzilem konfiguracje zdalna ze strony plusa, potem skasowalem i wpisalem recznie punkt dostepu. To samo. Rznie jak chce.
Ktos ma jakies doswiadczenia? Zastrzegam ze od czasu rozlaczenia nalezy odczekac jakies 10min zanim system zdazy nas podliczyc.
Mam, wczoraj kupilem starter, aktywowalem, wszystko ladnie pieknie laczy sie, taryfikuje co 1 bajt tylko... cusik za szybko taryfuje. Zwykle jade na simdacie i na razie chyba zostane. Tam taryfikacja (mniej lub bardziej) zgadza sie z tym co podaje licznik w komputerze i w telefonie. Tutaj tnie rowno bez pardonu - nalicza sobie ok 2.5x wiecej danych niz jest przesylane.
Dzis i wczoraj zrobilem sobie na swiezutkim pakiecie 50mb dwie sesje probne po 5mb z kawalkiem (razem 10-12mb) dzisiaj sprawdzilem krotkim kodem ile zostalo i co? 20MB... Przekladalem karte SIM z telefonu do modemu, sprawdzilem konfiguracje zdalna ze strony plusa, potem skasowalem i wpisalem recznie punkt dostepu. To samo. Rznie jak chce.
Ktos ma jakies doswiadczenia? Zastrzegam ze od czasu rozlaczenia nalezy odczekac jakies 10min zanim system zdazy nas podliczyc.
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
...Ciekawe - na pewno mógłbym sprawdzić bardzo dokładnie, bo mój modem ma wbudowany licznik przepływu danych więc nie powinien oszukiwać...wilq pisze:... Rznie jak chce.
-
- Początkujący użytkownik forum
Witam!
Mam podobny problem aktywowalem sobie wczoraj 50MB i sciagnołem 10Mb aktualizacji i posiedzialem sobie na gg i sie szybko skończyło. Może te dane są liczone bez kompresji czy coś i w przypadku stron html moze jest 50Mb
Pozdrawiam
Jacek.
Mam podobny problem aktywowalem sobie wczoraj 50MB i sciagnołem 10Mb aktualizacji i posiedzialem sobie na gg i sie szybko skończyło. Może te dane są liczone bez kompresji czy coś i w przypadku stron html moze jest 50Mb
Pozdrawiam
Jacek.
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Mnie na razie liczy normalnie.
A tak przy okazji czy nie ma znów "promocji" w Plusie?
A tak przy okazji czy nie ma znów "promocji" w Plusie?
- wlodus
takie "pomylki" moga sie zdarzac,
to jest w fazie testow i takie rzeczy beda sie zdarzac, musicie to reklamowac. dzwonic i im truc. w koncu cos z tym zrobia...
chyba
to jest w fazie testow i takie rzeczy beda sie zdarzac, musicie to reklamowac. dzwonic i im truc. w koncu cos z tym zrobia...
chyba
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Największy (dla mnie) minus tej usługi: brak powiadomienia o końcu pakietu.
- wilq
- Stały użytkownik forum
Tak, ten brak powiadomienia to rzeczywiscie (kolejna) wada. Moja przygoda z tym pakietem skonczyla sie w nastepujacy sposob: mialem jeszcze na pakiecie 15MB a na koncie 28zl. Polaczylem sie z netem, przeslalem 5MB a po rozlaczeniu okazalo sie ze nie tylko nie ma juz pakietu, ale na koncie zostalo 1,80zl (slownie: zloty osiemdziesiat).