Nigdzie na necie nie znalazłem informacji o tym, w instrukcji też..
Ups. Miałem napisać w dziale WiFi.. Jeżeli tam pasuje bardziej, to proszę przenieść

Moderator: Moderatorzy
Cyganisz. http://www.tp-link.com/Resources/docume ... _Guide.pdf strona 3 (numer kartki 10). 30 sekund szukania.Skajper4 pisze:Nigdzie na necie nie znalazłem informacji o tym, w instrukcji też..
Najprawdopodobniej nawet nie zastanowiles sie zeby odpalic google.Skajper4 pisze:Nigdzie na necie nie znalazłem informacji...
Mogles jeszcze wpisac "brudne skarpetki", bylo by podobnie efektywne. Google jest jak MediaMarkt.....Skajper4 pisze:Wpisałem w google, nic.
key pisze:Google jest jak MediaMarkt
Nie wiem co masz w opakowaniu, ale widocznie tego nie przeczytales.Skajper4 pisze: Napisałem, że mam ją w opakowaniu. Tak?
Jest w manualu. Dostales miejsce w ktorym jest w pierwszym poscie, oraz linka na manual, gdybys w pudelku mial inny.Skajper4 pisze:Więc nie szukałem manuala tylko informacji. JEDNEJ informacji.
Jak nie ma, jak jest - dokladnie tam, gdzie pisalem:key pisze:Przeczytałem wszystko, i tego NIE ma.
Naprawde tak ciezko cos samemu zrobic, nawet jesli to jest tylko klikniecie w link, ktory ktos dla ciebie wyszuka?Hardware Overview
LED status:
On - The driver has not been installed.
Flashing Slowly - The driver has been installed but no data is being transmitted received.
Flashing Quickly - Data is being transmitted or received.