Jak dla mnie bomba jako iż nie jestem zwolennikiem umów w końcu przetestuje to całe LTE

Moderator: Moderatorzy
lukkki pisze:Cyfrowy Polsat nie ma jakiegoś internetu LTE na kartę?
Dobra, jak masz rację to zwracam honor. Do stacji bazowej LTE 1800 Mobyland loguje się zarówno Plus jak i CP?krystianb pisze:![]()
![]()
To jest ta sama sieć, zasięg jest identyczny.
Tak.Do stacji bazowej LTE 1800 Mobyland loguje się zarówno Plus jak i CP?
Trzeba zaznaczyć Plus+roaming i byś widział te same BTSy co CPlukkki pisze:po zaznaczeniu "Cyfrowy Polsat internet" pojawiają się btsy Mobylandu, natomiast po zaznaczeniu "Plusa" czy Plusa w ogóle znikają
W jakim sensie?blankNaME pisze:lte to łakomy kąsek
Nie ma czegoś takiego jak "mniej więcej promień zasięgu", to zależy od zbyt wielu czynników - tyle razy te kwestie były wałkowane...blankNaME pisze:wie ktoś może jaki jest mniej-więcej promień zasięgu nadajników korzystających z tej technologii?
ja w swoich warunkach terenowych, z anteną panelową na maszcie mam stabilne połączenie LTE z 11 km.blankNaME pisze:jaki jest mniej-więcej promień zasięgu nadajników
Zapewne w wyższej prędkości, niższych opóźnieniach.. ale co ja tam mogę wiedzieć.wojteks pisze:W jakim sensie?
Nie można.gropol555 pisze:Czy w plusie internet na karte można miec publiczny ip z odblokowanymi portami ?
Nie ma lejka. Trzeba ponownie doładować, żeby znowu korzystać z neta.gropol555 pisze:Jak jest po wykorzystaniu pakietu danych czy jest lejek ?
Za dobrze by użytkownikom było , aby działałygropol555 pisze:a jak nie to czy w tej taryfie działają pakiety Non Stop ?
Od tego właśnie są programy z funkcją harmonogramu pobierania.jan12 pisze:teraz do 1 w nocy czekać trzeba
Przy założeniu 20 Mb/s, niecałe 6h.adamos22 pisze: Przy tych prędkościach limit 50 GB możesz wykorzystać bez trudu w kilka dni.