OSZUSTWO W POLSACIE LTE
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
OSZUSTWO W POLSACIE LTE
cZesc mam abonament w polsacie LTe 25 giga w dzien i 50 giga w nocy. Konto odnawia mi siepo 11 kazdego miesiaca . w moich wyliczen zawyzonych oczywiscie powinienem wykorzystac max 10 giga w dzien i 20.25 giga w nocy. a dzis mamy 19 i wyczerpal mi sie internet do tego w tym programie do cyfrowego polsatu mam pokazane ze : data rozppoczecia 8:51 dane odebrane 8.75 giga i 10:54 dane odebrane 4.21 giga i jeszcze wczoraj 20:48 4.85 !! i co chodzi ????
WSZYSTKI AKTUALIZACJIE PO WYLACZANE ZNAM SIE NA KOMPUTERACH I NIGDY TAKIEGO niechlujstwa NIE WIDZIALEM!!! NIE MA MOZLIWOSCI ZEBYC MOGL WYCZERPAC LIMIT . O CO DO trąbki CHODZI ???
[ Komentarz dodany przez: Jo_gurt: 2013-04-19, 14:18 ]
Ostrożnie ze słownictwem.
WSZYSTKI AKTUALIZACJIE PO WYLACZANE ZNAM SIE NA KOMPUTERACH I NIGDY TAKIEGO niechlujstwa NIE WIDZIALEM!!! NIE MA MOZLIWOSCI ZEBYC MOGL WYCZERPAC LIMIT . O CO DO trąbki CHODZI ???
[ Komentarz dodany przez: Jo_gurt: 2013-04-19, 14:18 ]
Ostrożnie ze słownictwem.
Ostatnio zmieniony 2013-04-19, 13:18 przez kuciapa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: OSZUSTWO W POLSACIE LTE
A reklamację złożyłeś?
-
- Użytkownik forum
A mozesz mi powiedziec jak sie to robi ?
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
http://www.cyfrowypolsat.pl/strefa-abon ... bonenta.cp
na samym dole masz numery telefonów.
na samym dole masz numery telefonów.
-
- Użytkownik forum
Sorka lae juz do niech dzwonilem i powiedzieli mi ze jak przyjdze rachunek za prawie miesiac czasu to zebyl zlozyl reklapacjie
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Za takie posty powinny od razu lecieć bany. Oszustwo, spisek i użytkownik, który nie dopuszcza żadnej pomyłki i bazuje jedynie na danych z programu.
A może by tak warto najpierw zainstalować porządny program do monitorowania ruchu, śledzić i porównywać dane z tymi z panelu klienta CP ? Może warto najpierw porozmawiać z obsługą klienta ? Nie, lepiej od razu wylać złość i żal na forum na wszystkich winnych poza sobą. Tyle mam do powiedzenia w tym wątku.
A może by tak warto najpierw zainstalować porządny program do monitorowania ruchu, śledzić i porównywać dane z tymi z panelu klienta CP ? Może warto najpierw porozmawiać z obsługą klienta ? Nie, lepiej od razu wylać złość i żal na forum na wszystkich winnych poza sobą. Tyle mam do powiedzenia w tym wątku.
-
- Użytkownik forum
Chlopcze w domu wszyscy zdrowi ? co ty myslisz ze ja mam 10 lat i krecone wlosy i nie wiem co robie z komputerem i co pobieram wiem ile pobiera mi gra przez internet i ile pobiera mi radio internetowe jesli wogile slucham wiem ze filmy z you tuba tez zabieraja, chyba napisalem w pierwszym poscie ile zuzylem internetu , nie wiem co musialal bym robic zeby w tydzien zuzyc 25 giga ??? nie pije nie ćpam wiec o co chodzi... i nie obwinial przeciez nikogo z forum wiec o co ci chodzi ? jakis operator ci placi za pisanie takich pierdól ?
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Panowie spokój.
-
- Początkujący użytkownik forum
Takie pytanko, modem masz wpięty bezpośrednio w komputer czy w router? Może ktoś Ci się podpiął pod wi-fi?
-
- Użytkownik forum
Mam modem bezpośrednio pod kompa