Witam, jakis czas temu zgubilem swoj modem huawei wraz z karta z orange. 2 dni temu postanowilem kupic nowy modem na allegro. Kupilem huawei 3131s-2 i wyrobilem duplikat karty. Karte włozylem modem wtykam do usb, instaluja sie ladnie sterowniki, wszystko cacy tylko żeby połączyć sie z internetem musze sie logowac poprzez strone http://192.168.1.1/html/index.html

a chcialbym robic to dzieki programowi "mobile partner" ale gdy go odpalam i probuje sie polaczyc to wyskakuje mi ze brak urządzenia a modem jest wtykniety ; / połączenie jest dobrze skonfigurowanie bo uzywałem go na starym modemie. Nie mam pojecia co musze zrobic zeby mi go tam widzialo. Próbowałem różnych wersji mp oraz topnetinfo, z połączonym poprzez ta strone i rozłączonym. Nie wiem czy to po cos potrzebne ale załączam zdjecie z tym co znajduje sie w srodku tego modemu, widoczne jest to tylko przed zainstalowaniem wszystkiego, po instalacji juz nie mam dostepu do tego ani zawartości modemu

wczoraj pol dnia spedzilem szukajac pomocy przez internet na komorce i juz nie mam sily szukac dlatego tez pisze tutaj moze ktos bedzie w stanie mi pomoc ;/