Play przedłużenie umowy
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Play przedłużenie umowy
W chwili obecnej mam abonament Play Online 99 za 59 zł miesięcznie, bez modemu, 16 GB limitu i 12 miesięcy umowy. Chciałbym przedłużyć umowę w play. Na stronie przy przedłużeniu umowy najciekawszy wariant to:
Nowy RePlay Online Ekstra 20GB na 12 miesięcy za 69,90 zł
6Mbit/s
łącznie 24 GB za zakup przez internet (jeśli przedłużę telefonicznie to również mi ten bonus przysługuje?)
I czy mam szansę na jeszcze coś lepszego pod względem limitu lub ceny?
I czy jeśli kupiłbym dwie karty sim, to na każdej karcie miałbym limit 6Mbit/s, czy też limit na raz na obydwu kartach wynosiłby 6Mbit/s?
Nowy RePlay Online Ekstra 20GB na 12 miesięcy za 69,90 zł
6Mbit/s
łącznie 24 GB za zakup przez internet (jeśli przedłużę telefonicznie to również mi ten bonus przysługuje?)
I czy mam szansę na jeszcze coś lepszego pod względem limitu lub ceny?
I czy jeśli kupiłbym dwie karty sim, to na każdej karcie miałbym limit 6Mbit/s, czy też limit na raz na obydwu kartach wynosiłby 6Mbit/s?
Ostatnio zmieniony 2013-05-05, 22:01 przez smrodek11, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Play przedłużenie umowy
Zostaw im numer, że chcesz przedłużać umowę i niech oddzwonią. Jedyne wyjście, żeby dowiedzieć się czy coś więcej dadzą.
-
A czy przedłużając przez internet, i tym samym wybierając troszkę inne ofertę (z Play Online 99 na Nowy RePlay Online Ekstra 20GB), muszę podpisywać nową umowę, lub cokolwiek podpisywać?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Nie wiem jak to teraz jest. Na pewno aneks do umowy, ale może być tak, że przyjdzie tylko potwierdzenie przedłużenia umowy na danych warunkach i nic nie będziesz musiał odsyłać. Wejdź na chat sklepu Playa i zapytaj. 

-
Wypełnij i wyślij wypowiedzenie np. na adres e-mail Play. Wypowiedzenie musi być podpisane. Druk znajdziesz Google. Za 2 dni zadzwoń do Play i powiedz że wysłałeś wypowiedzenie. Później przedstawią Ci ofertę. Ja mam ale na firmę 20GB za 33,83 zł brutto do 6 Mbit/s, bez sprzętu na rok. Później opisz na forum co Ci zaproponowali.