Witam wszystkich!!!!!!!
Od paru miesiecy gram juz w L2 i da sie grac tylko ze ping wynosi 700 ale do tego mozna sie przyzwyczaic .
Tylko jest jeden maly problem LIMIT. Po przekroczonym limicie nie mozna z gry czerpac najwieksze przyjemnosci , czyli RBP(Rais Boss Party) Cata party gubi za duzo pakietow jedyne co zostaje samotne expienie
Jak kogos zainteresuje to gram na http://www.dragon-network.net
POST_2:
A tu podaje link to jednego zdjecia dla nie dowiarkow
--
Nie piszemy posta pod postem chyba ze z 1 dniowym opoznieniem. Uzyj opcji Moderator->Fanta
Sąsiad na EDGE w Orange gra w WoW'a... mówi, że ma pingi straszne ale da się grać
Od siebie mogę powiedzieć, że w SA:MP nie da się grać na iPlusie + EDGE (może dało by się z anteną).
Ja powiem tak w lineage 2 to nawet na GPRS sobie można pograć tylko jest jeden problem jeśli w mieście jest więcej niż 150 to w biały dzień sobie nie pogram tylko nocka
emulator pisze:Dodam tylko ze mozna jeszcz pograc w Ragnaroka
Witam...
Można potłuc jeszcze w "Heroonline"...
Przynajmniej grałem na lapku, wykorzystując jako modem SE k600i (GPRS, przez BT) w Orange.
Od wczoraj mam Optiona Globetrotter'a EDGE, również w Orange. Jak poexpię to dam znać jak idzie...
19.08.07
"Heronline" chodzi...
Średni transfer to <10 KB/s
Więc loozik...
Ostatnio zmieniony 2007-08-19, 21:04 przez marexx, łącznie zmieniany 2 razy.
piotrekp2507 pisze:A w tibie można zagrać? GPRS (plusa)
Pojęcia nie mam...
Kumpel się w to kiedyś zagrywał, ale przesiadł się na Hero...
No i net miał z neostrady.
P.S.
Poprawiłem posta, żeby nie było nieporozumień.
piotrekp2507 pisze:A w tibie można zagrać? GPRS (plusa)
...Fani Tibii żeby normalnie pograć muszą mieć co najmniej EDGE i to mocno stabilne łącze... Najlepiej UMTS z dobrym pingiem. Ja czasami grywam w Wolfa ET (FPP)... Ale tylko na stacjonarnym łączu 1.5 Mb/s. Nawet na HSDPA co sprawdzałem nie idzie zbyt dobrze. Potrzebny jest ping rzędu 30-60 ms ...