Mam następujący problem. Mam modem E3131 hi-link oraz router TPLINK MR3220.
Na początku modem nie chciał współpracować z routerem, ale wgrałam najbowsze firmware ze strony TPLINK i router zaczął modem rozpoznawać.
Ale wczoraj z dnia na dzień, bez żadnej ingerencji z mojej strony, modem w routerze przestał łapać sieć, tzn czasem łapał, łączył się, po czym znowu rozłaczał, a na dodatek router znowu "nie widział" modemu.
Próbowałam znowu wgrać najnowszy soft dla MR3220, wgrałam też najnowszy do E3131 hi-link. Niestety - bez zmian. Modem podłączony do USB laptopa działa bez problemu. W routerze nie potrafi znaleźć sygnału.
Wyczytałam gdzieś, żeby zmienić oprogramowanie routera na openwrt.
Ściągnęłam plik gargoyle-1.5.10.7-ar71xx-tl-mr3220-v2-squashfs-factory%20(1)%20(1).bin i zainstalowałam w routerze tak jak instalowałam wcześniej najnowsze firmware.
Po instalacji i resecie routera, nic sie nie dzieje. Po uruchomieniu routera przez jakiś czas szybko miga dioda systemu, ale po jakimś czasie przestaje migać i świeci się, ale tylko te dwie diody - zasilania i systemu. Zadna inna. Router, mimo, że właczony, nie jest wykrywalny dla żadnego urządzenia.
Nie wiem co robić. Pomocy