sterowniki modemu do e250
Moderator: Moderatorzy
sterowniki modemu do e250
czy ma ktoś może sterowniki do modemu do e250 będę wdzięczny za przesłanie na mail lub podanie jakiegoś linka [email protected] 

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: sterowniki modemu do e250
Modemu e 250 .Może byś trochę sprecyzował dokładnie o co ci chodzi. Mnie nic nie mówi e 250 z zabawę w skojarzenia mamy tutaj: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=82485P3C pisze:czy ma ktoś może sterowniki do modemu do e250 będę wdzięczny za przesłanie na mail lub podanie jakiegoś linka [email protected]
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Jedyne co przychodzi mi do głowy to Samsung SGH-E250.
Więc wypadało by zajrzeć na stronę producenta. Nie ma samych sterów, ale jest Samsung PC Studio, możliwe że są tam sterowniki i program do łączenia z internetem, tylko program zajmuje powyżej 50 MB.
Samsung PC Studio
Inna sprawa jeśli się mylę co do modelu telefonu...
Więc wypadało by zajrzeć na stronę producenta. Nie ma samych sterów, ale jest Samsung PC Studio, możliwe że są tam sterowniki i program do łączenia z internetem, tylko program zajmuje powyżej 50 MB.
Samsung PC Studio
Inna sprawa jeśli się mylę co do modelu telefonu...

sorki chodzi o samsunga e250 oczywiście potrzbuje sterowniki do modemu do tego tela żeby sie połączyć z netem łącząc najpierw ten telefon z komputerem i używać go jako modem ![:]](./images/smilies/splash.gif)
![:]](./images/smilies/splash.gif)
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
No przecież Ci odpisałem 

- Jaco
Ja bym nie zawracał sobie głowy sterownikami tylko BT i wio koniku. http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=7455
aha czyli bede musiał ściągać to pc studio na ***cenzura*** iplusie potrwa to wieki:/ ale dzięki za pomoc
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Kolego @5P3C a jaki problem iść do kogoś kto ma szybkie łącze lub do kafejki internetowej i zapłacić 2 zł.
- Jaco
Czytałeś regulamin i o zakazie używania słów nie cenzuralnych5P3C pisze:aha czyli bede musiał ściągać to pc studio na ***cenzura*** iplusie potrwa to wieki:/ ale dzięki za pomoc

Proszę przestrzegać zasad.

- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
A na grzyba Ci stery? Normalnie bez nich idzie. Jak masz ustawione w ustawieniach (poprawna polszczyzna) żeby działał jako modem to system Ci go w takiej postaci zainstaluje i śmigasz. Przynajmniej tak to u mnie wygląda.