Aldi Talk -Niemcy-Problem

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Obsydian
Początkujący użytkownik forum

Aldi Talk -Niemcy-Problem

Post autor: Obsydian »

Witam .Mam problem z internetem Aldi Talk w Niemczech. Mianowicie zakupiłem internet z aldika i wlaczylem pakiet na 30 dni za 15 euro 5Gb i teraz moje pytanie.Internet mi zwolnil niemiłosiernie ,bo brat dużo korzystal z YT i z gier MMMO . Dzis zaladowalem o kolejne 15 euro i myslalem ze transfer przyspiesza jednak ni gwizdka chodzi dalej jak chodzi . Na koncie mam 40 euro .Czy powinienem aktywować jakos ten pakiet na nowo bo se skonczyl czy poprotu poczekać do14 sierpnia bo wtedy się konczy miesiąc używania pakietu i odnowią mi transfer . Zalezy mi na odpowiedzi .

PS:Na forum jestem nowy wiec nie wiem cz w dobrym dziale umiescilem temat
Ostatnio zmieniony 2013-08-06, 19:22 przez Obsydian, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Re: Aldi Talk -Niemcy-Problem

Post autor: wojteks »

Obsydian pisze:forum jestem nowy
Więc wypadałoby przeczytać ze zrozumieniem regulamin zanim napisałeś tego posta!
Nie pomagam na PW!
Obsydian

wojteks pisze:ięc wypadałoby przeczytać ze zrozumieniem regulamin zanim napisałeś tego posta!
Tak to jest sluszna sugestia. btw. Zna ktoś odpowiedz na moje pytanie?

[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2013-08-06, 18:24 ]
<a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=59341#59341">Panie i Panowie tniemy cytaty!</a>
Ostatnio zmieniony 2013-08-06, 17:24 przez Obsydian, łącznie zmieniany 1 raz.
key
*Mistrz bezprzewodowy*

Post autor: key »

Obsydian pisze:Czy powinienem aktywować jakos ten pakiet na nowo bo se skonczyl czy poprotu poczekać do14 sierpnia bo wtedy się konczy miesiąc używania pakietu i odnowią mi transfer .
Tak - pakiet jest na 30 dni. Przedluzyc mozesz po 30 dniach. do tego czasu masz lejek. Przy 80% i przy 100% wykorzystania limitu dostajesz SMSa z informacja.
Nie pomagam na PW.
Obsydian

A ja zadnego smsa nie dostałem , a transfer tak zwolnil ze po prostu dramat :cry:
ODPOWIEDZ