Ilość przesyłanych danych przez siec - AntyVirusy
Moderator: Moderatorzy
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Myślę, że temat zainteresuje wielu z Was głównie użytkowników z limitami czy "SimDatowsów". Artykuł poniżej przedstawia Ilość przesyłanych danych przez programy AntyVirusowe.
>KLIK<
Zachęcam do komentarzy, bo jak widze "rekordziści" przesyłają nawet 10-20GB miesięcznie.
>KLIK<
Zachęcam do komentarzy, bo jak widze "rekordziści" przesyłają nawet 10-20GB miesięcznie.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Dość ciekawy artykuł tyle że mało takich które są Free jak AVAST lub AOL który bazuje na Kasperskim.
-
Re: Ilość przesyłanych danych przez siec - AntyVirusy
Tak, faktycznie brakuje tych darmowych. 
A co do AOL AVS, to już można go sobie darować statystyki dla niego, bo umiera śmiercią naturalną -> KLIK do posta o AOL AVS

A co do AOL AVS, to już można go sobie darować statystyki dla niego, bo umiera śmiercią naturalną -> KLIK do posta o AOL AVS
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
- regedit
- Specjalista bezprzewodowy-senior
"5-20GB/miesiąc, około 30 aktualizacji dziennie!"
taaa 20GB, może 200GB?!
bzdura i tyle. Chyba mu na mózg padło...
"Kaspersky - od 200 do 500MB/miesiąc, aktualizacje nawet co godzinę, 8-10 “dużych”, kumulatywnych aktualizacji na miesiąc"
sam używam i powiem tyle że u mnie KAV pobiera nie więcej niż 30-40MB miesięcznie (specjalnie sprawdzałem bo też mnie to ciekawiło)
taaa 20GB, może 200GB?!

"Kaspersky - od 200 do 500MB/miesiąc, aktualizacje nawet co godzinę, 8-10 “dużych”, kumulatywnych aktualizacji na miesiąc"
sam używam i powiem tyle że u mnie KAV pobiera nie więcej niż 30-40MB miesięcznie (specjalnie sprawdzałem bo też mnie to ciekawiło)

ZTE MF60 HSPA+ @ T-Mobile
Linksys WAG200G & Neostrada 10Mb/s
Linksys WAG200G & Neostrada 10Mb/s
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
A może dojdźcie do tego, że problem artykułu nie dotyczy pojedynczego odbiorcy?
-
jak miałem AOL AVS (ma te same bazy co KAV, to średnio wychodziło jakieą max 100kB co godzinę -> czyli 100kB*24(godzin)-30(dni) to wychodzi 72 000kB czyli jakieś max 70MB.regedit pisze:sam używam i powiem tyle że u mnie KAV pobiera nie więcej niż 30-40MB miesięcznie

Dlaczego się zawiodłeś na NODzie?mar_kow pisze:Nawet na NOD'zie się zawiodłem...
A gdzie tam to masz napisane? Bo nie widzę nigdzie opisu, ze dotyczy to 2, 5 czy dziesięciu komputerów. Wiec domniemuję, że dotyczy jednego i dzieki temu każdy sam sobie może przemnożyć przez liczbę własnych kompów w sieci.Sundance_kid pisze:A może dojdźcie do tego, że problem artykułu nie dotyczy pojedynczego odbiorcy?
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
-
Dyskusja na temat skuteczności antywirusów wydzielona tu ->
http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=46026#46026
Celowo umieszczam w nowym poście, żeby wszyscy zainteresoani to znaleźli
http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=46026#46026
Celowo umieszczam w nowym poście, żeby wszyscy zainteresoani to znaleźli

Pozdr, (R) BliSki. (tm)