Na początku pod windows 7 (64) w ogóle nie wykrywało modemu jako modem

Zaznaczam, że zasięg na bank dociera do mojego domu

Z góry dziękuję za pomoc

Moderator: Moderatorzy
Skąd taka pewność?lws pisze:że zasięg na bank dociera do mojego domu
Jak nie obsługuje jak obsługuje - http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Hua ... 19214.htmlmatek451 pisze:Ten modem nie obsługuje UMTS900 . Prawdopodobnie jesteś w zasięgu PLAY na UMTS900 stąd brak sieci. Kup E-3131.
W którym miejscu tego artykułu to wyczytałeś?KukiX pisze:Jak nie obsługuje jak obsługuje
Gniazdo antenowe: tak
Model: E156G
Producent: Huawei
Sieci: GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz HSDPA/UMTS 2100 MHz,
Waga [g]: <40g
Kod: Zaznacz cały
Transmisja danych: GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA
Częstotliwości pracy: 850/900/1800/1900/2100 MHz
Bo częstotliwość 900MHz obsługuje, tylko nie na WCDMA (3G).KukiX pisze:Dlatego pomyślałem że obsługuje UMTS900.
Raczej modem do sprzedaży i trzeba inny kupić. Wcześniej jednak warto odpowiedzieć na moje pytania.lws pisze:pieniądze w błoto?
Nie jest potwierdzony więc stawiam na to że nie działa, potwierdzony jest tylko UMTS900 z Play, inni operatorzy nie mają w ogóle UMTSu.lws pisze:w mojej miejscowości jest też przekaźnik PLAY UMTS2100
Zmień modem na taki z UMTS900.lws pisze: ja już nie wiem
No cóż, kupowanie tanich zabytków nie jest rozsądnym rozwiązaniem w takim przypadku. Kupiłeś to sprzedaj i kup inny.lws pisze:tylko że pieniądze w błoto
Przepraszam, ale gdzie popełniłem tyle błędów? Czy chodzi o interpunkcję?ja.michal pisze:lws,
Do innych sieci też zmień modem. 156G do najgorsze badziewie jakie stworzył huawei. Miałem styczność na dłużej z 2 egzemplarzami i nigdy więcejlws pisze:A co do problemu... Inne sieci też odpadają?