Zasieg DC-HSPA+
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Zasieg DC-HSPA+
Witam.Pytanko.Modem huawei e3276.Aplikacja mobile partner modem z sieci plus.W ustawieniach sieci na preferowane wcdma wyswietla mi zasieg DC-HSPA+.Czy to oznacza ze mam zasieg DC czy nie.Laczylem sie z obsluga klienta orang i tam kobitka mnie poinformowala ze nie ma DC.
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Zasieg DC-HSPA+
Jeśli jest informacja, że aktualne połączenie jest w technologii DC-HSPA+ to jest.
Pani w infolinii może nie mieć aktualnych informacji, cały czas sieć Orange i T-mobile jest modernizowana. mogli już coś uruchomić, ale jeszcze nie jest uaktualnione.
A wg planów modernizacyjnych to akurat Piaseczno jest w trakcie prac.
Pani w infolinii może nie mieć aktualnych informacji, cały czas sieć Orange i T-mobile jest modernizowana. mogli już coś uruchomić, ale jeszcze nie jest uaktualnione.
A wg planów modernizacyjnych to akurat Piaseczno jest w trakcie prac.
- Andrzejz78
- Guru bezprzewodowy
U mnie w Plusie było jeszcze lepiej Wyświetlało mi się DCHSPA+ a trzecia nośna występowała tylko "od święta" Prędkości nic się nie zmieniły
Teraz od dłuższego już czasu jest samo HSPA+
Teraz od dłuższego już czasu jest samo HSPA+
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
DC = Dual Carrier, nie Triple Carrier.Andrzejz78 pisze:U mnie w Plusie było jeszcze lepiej Wyświetlało mi się DCHSPA+ a trzecia nośna występowała tylko "od święta"
Poza tym trzeciej nośnej Plus właściwie nie wykorzystuje - może na kilku sajtach w całym kraju.
UKE powinno wszcząć postępowanie wobec Polkomtela w sprawie nieefektywnego wykorzystania częstotliwości...
- Andrzejz78
- Guru bezprzewodowy
Nie miałem na myśli trzech nośnych jednocześnie Wiem co to DCDC = Dual Carrier, nie Triple Carrier

W lato czasami wskakiwała 10713 ale żadnej różnicy nie zaobserwowałem w prędkości