ja.michal pisze:Panowie, taki mały OT. Czy w zestawie z B593 są anteny dodatkowe (małe podobne do wifi)? Czy router ma wbudowane i ewentualnie można podłączyć zewnętrzną, ale dokupioną oddzielnie?
W sumie to chodzi mi o wersję z Orange, ale wasza odpowiedź nakreśli sprawę.
W routerze z Plusa w komplecie są właśnie takie dwie przykręcane antenki. W ustawieniach można ustawić: antena wewnętrzna, zewnętrzna lub auto.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2013-11-29, 12:23 ]
XanPL pisze:Ja ci mogę polecić:
Kod: Zaznacz cały
http://www.cybertech.com.pl/p112,antena-dualna-lte-4g-15dbi-mimo-do-huawei-b593-d-link-dwr-921.html
OK, dzięki, ale na tą chwilę mam (tu w tym wątku) jeden niewyjaśniony, a zasadniczy problem: czy to co odbieram, to jest rzeczywiście sygnał LTE? Zauważ, że nadajnik który wymieniłem w pierwszym poście ma wg mapy BTsearch częstotliwość 2100MHz, a antena jest na 1800

Mam rację?
Mógłby mi ktoś wskazać na ww mapie. jakiś 100% nadajnik Pusa z LTE? Zobaczyłbym jaki jest opis jego parametrów.
Pozdrawiam
Czy to możliwe, że na mapie Btsearch nie naniesiono żadnych nadajników LTE?
Wpisuję: Warszawa Al. Jerozolimskie; wybieram z listy sieci: Plus; wstawiam ptaszka wyboru standardu: LTE; wstawiam ptaszki we wszystkich pasmach i naciskam "Szukaj". I niiiiccccc ! W centrum Warszawy nic?