Pytanie: dotychczas korzystałem ze starego modemu Any Data na którym używałem tylko CDMA (zasięg 3G jest tragiczny i poza edge nie ma szans niczego złapać), jednak bateria spuchła, modem ogólnie zaczął szwankować, przyszedł czas na przedłużenie umowy.
Zaproponowano mi router Huawei B683, jednak pytanie, czy na nim w ogóle złapię zasięg CDMA? W opisie technicznym jest wspomniane o kompatybilności z jakimś WCDMA, ale czy to samo?
Pytanie to jest strasznie ważne dla mnie, bo o ile CDMA w mojej miejscowości śmiga o każdej porze dnia i nocy, tak wszystko inne chodzi beznadziejnie.
Huawei B683
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: Huawei B683
Nie.Polip pisze:Zaproponowano mi router Huawei B683, jednak pytanie, czy na nim w ogóle złapię zasięg CDMA?
Nie, można powiedzieć, że wcdma to umts.Polip pisze: jest wspomniane o kompatybilności z jakimś WCDMA, ale czy to samo?
Kiedy i czym ostatni raz sprawdzałeś? Może masz już u siebie dostępny umts900 od networks.Polip pisze:Pytanie to jest strasznie ważne dla mnie, bo o ile CDMA w mojej miejscowości śmiga o każdej porze dnia i nocy
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- Mikele
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Huawei B683
Podaj swoją lokalizację, miejscowość, zobaczymy co u Ciebie w eterze leci.
Czy jest pokrycie 3G, HSPA+DC a może i LTE
Czy jest pokrycie 3G, HSPA+DC a może i LTE

OBE 38GB (Dovado Tiny + E3276s-151 + konektor CRC9/FME + Tri-Lan 240 (12m) + Cybertech 17dBi 2100Mhz)