Czyli jeżeli mam wypróbować ten net to musze zappłacić opłate aktywacyjną 39 zł ??
Moderator: Moderatorzy
Za kilka dni będę go miał więc wtedy mogę napisać jak u mnie chodziDonvito pisze:czy ma ktoś Orange free net czyli ten nowy abonament z orange i jak się użytkuje
Na abonamencie nie ma takich jaj jak na prepaidzie Pisałem o tym kilka postów wyżejDonvito pisze:Zastanawiam się jak to chodzi bo mam prepaid orange i jest tragedia z rozłączaniem
Zdajemy sobie sprawę, że w niektórych przypadkach może dochodzić do zrywania połączeń czy też zawieszania transmisji danych. Dzieje się tak niestety na skutek bardzo dużego zainteresowania pakietem i mocnego obciążenia sieci.gacu007 pisze:3 GB za 3zł Zamraża połączenie po ściągnięciu chociażby 30 MBPrędkości również powalają.Orange Experta coś z forum wywiało.Orange Expert co się do diaska dzieje! Wczoraj po 2 próbach ściągnięcie aktualizacji antywirusa się udało,ale z pakietu MB na darmo trochę poszło.Jak mają wyglądać takie promocje to ja serdecznie dziękuje.
[url=http://www.speedtest.pl/test/74684807]Obrazek[/URL]
[url=http://www.speedtest.pl/test/74685629]Obrazek[/URL]
Pytanie retoryczne Po co kusić/mamić co jakiś czas pakietami skoro sieć nie wyrabia?Orange Ekspert pisze:dzieje się tak niestety na skutek bardzo dużego zainteresowania pakietem i mocnego obciążenia sieci
Pakiet na karcie abonamentowej spisuje się bez zarzutu więc i ta usługa powinna być ok Zresztą jutro przekonam się na własnej skórzeDonvito pisze:usługa Orange free net
Hehe ta sama formułka jak z pakietem 6 za 6.Oferujecie pakiety które nie działają.Czyli szukacie frajerów żeby kupili i się z nimi męczyli.Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak denerwujący jest fakt jak przy 90% pobierania jakiegoś pliku zamrozi albo rozłączy.Krew zalewa i szlak trafia.Huawei się na masztach gotuje czy radiolinie mają słabą przepustowość?Orange Ekspert pisze:
Obecnie pracujemy nad tym, aby zminimalizować tego typu utrudnienia.
Pozdrawiam
Tomek
Właśnie aktywowali mi kartę i jak na razie jest bardzo dobrzeDonvito pisze:czy ma ktoś Orange free net czyli ten nowy abonament z orange i jak się użytkuje?
W umowie są więc powinny byćAndrzejz78, masz noc bez limitu?
Nie ma sprawyja.michal pisze:Możesz pobrać ciągiem np. 500 MB?
Zgadza się, działało w miarę przyzwoicie w tym czasie. Wszystko szybko wróciło jednak do "normy".ja.michal pisze:internet na pakiecie idealnie działał w sylwestra i 1 stycznia
W moim regulaminie (54 strony A4) jest 29gr za minzimplusowany pisze:wiesz coś może o opłatach za połączenia głosowe w tym abonamencie (Free Net)?