Router pod modem USB z pinem

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
takion
Początkujący użytkownik forum

Router pod modem USB z pinem

Post autor: takion »

Witam. Na początek powiem, że mnie ze mnie laik i proszę o wyrozumiałość i takie tam. Otóż posiadam modem USB E352 bodajże z kartą Orange, ale co się okazało, że jest to jakaś karta sim nowej generacji i nie można wyłączyć w niej weryfikacji pinowej. Trochę to chore i pierwszy raz się z czymś takim spotkałem, bo nie ma to dla mnie żadnego sensu, ale do rzeczy. Chciałbym kupić router, do którego mógłbym podłączyć ten modem, z którego korzystałby komputer, tv i PS3. Czy możliwe jest kupno takiego routera? Nie ukrywam, że zależy mi na cenie. Nie jestem zbytnio oblatany w cenach, ale powiedzmy 100-150 zł, a jak mniej to oczywiście jeszcze lepiej. Jest to modem 3G dodam, maksymalnie 44 MB/s chyba, a wszystkie urządzenia będą się znajdowały w jednym pokoju. Jakie modele routerów polecacie?
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Re: Router pod modem USB z pinem

Post autor: wojteks »

takion pisze:ale powiedzmy 100-150 zł
Tp-Link MR3220/3420 i o ile nie wspiera PIN w oryginalnym firmware to zainstaluj alternatywne gargoyle.
Nie pomagam na PW!
ODPOWIEDZ