Orange wystartował z usługą Dodatkowa karta SIM, która pozwala na skorzystanie z Internetu mobilnego nawet na pięciu urządzeniach w ramach jednego planu taryfowego. Może to być np. dodatkowy smartfon lub tablet.
www.telepolis.pl [/code]
[NEWS] Dodatkowa karta SIM do Internetu w Orange
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
[NEWS] Dodatkowa karta SIM do Internetu w Orange
Re: [NEWS] Dodatkowa karta SIM do Internetu w Orange
Dobre rozwiązanie. Jedna karta siedzi np. na strychu a z drugą możemy jeździć po Pl i mamy dostęp do internetu w różnych miejscach. Szkoda, że nie ma tego w T-Mobile.
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Myślę że z czasem kiedy T-Mobile ogłosi swoje LTE to zmieni pakeiety, doda modemy i wprowadzi nowe usługo czyt. dodatkowa karta sim.
-
- Guru bezprzewodowy
Trochę im to wolno idzie."A nie mówiłem, że mówiłem plus dwa lipne tablety" to trochę za mało. Na razie zostali daleko w tyle. Ja im za jedną umowę podziękowałem. Po wypowiedzeniu umowy rozśmieszyli mnie swoja propozycją 

- Andrzejz78
- Guru bezprzewodowy
Ja akurat tak mamdexter18 pisze:Jedna karta siedzi np. na strychu a z drugą możemy jeździć po Pl i mamy dostęp do internetu w różnych miejscach
Karta internetowa siedzi w modemie a w telefonie z inną kartą korzystam z tego samego pakietu internetowego
Dokładnie. Nie mają zbyt dobrych ofert Orange wygląda dość dobrze cenowo.matek451 pisze:Trochę im to wolno idzie."A nie mówiłem, że mówiłem plus dwa lipne tablety" to trochę za mało. Na razie zostali daleko w tyle. Ja im za jedną umowę podziękowałem. Po wypowiedzeniu umowy rozśmieszyli mnie swoja propozycją