Oferty przedłużeniowe dla abonentów PLAY ONLINE
Moderator: Moderatorzy
- slobodan
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Oferty przedłużeniowe dla abonentów PLAY ONLINE
Witam
Zakładam taki wątek ponieważ brak takiego na forum. Poświęcony on będzie warunkom jakie w danym czasie można uzyskać o GU przy przedłużaniu umowy na PlayOnline.
Pytanie więc, na co można w tej chwili liczyć ze strony Play ? Sam jestem teraz na rozdrożu i chyba zmienię operatora na Plusa, ponieważ oferty składane przez Play są delikatnie mówiąc mało atrakcyjne ...
Zakładam taki wątek ponieważ brak takiego na forum. Poświęcony on będzie warunkom jakie w danym czasie można uzyskać o GU przy przedłużaniu umowy na PlayOnline.
Pytanie więc, na co można w tej chwili liczyć ze strony Play ? Sam jestem teraz na rozdrożu i chyba zmienię operatora na Plusa, ponieważ oferty składane przez Play są delikatnie mówiąc mało atrakcyjne ...
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Oferty przedłużeniowe dla abonentów PLAY ONLINE
A ja nie wierzę ze Plus da Ci lepsze:)Nie jestem żadnym fanem Play jak coś, ale uważam Plus za najbardziej skostniałą firmę z w4 i jedynie czym sie wyróżniają to możliwością świadczenia usług LTE na 20MHz. Sam mam wszystkie usługi telekomunikacyjne w Orange jakby co:)
- slobodan
W chwili obecnej Play oferuje mi:
59,90 zł :
20GB
LTE - którego w mojej miejscowości nie świadczy ...
Router LTE za 99 zł
18 msc
Plus GSM oferuje mi:
49,90 zł :
15GB
LTE - które testowałem przez 7 dni i u mnie w miejscowości hulało z prędkością 45 MB/s przy 2 kreskach zasięgu
Router LTE za 1 zł
24 msc
Aktualnie mam Play 18 GB za 39,90 max speed 4 Mb/s, śmiga średnio 2 Mb/s. Średnie zużycie to 10 GB miesięcznie ...
Myślę też nad Orange 35 GB bez urządzenia
Ale to jest OT, Play ma jeszcze u mnie szanse
Chociaż prędkościami u mnie w Opalenicy to nie powalczą 
59,90 zł :
20GB
LTE - którego w mojej miejscowości nie świadczy ...
Router LTE za 99 zł
18 msc
Plus GSM oferuje mi:
49,90 zł :
15GB
LTE - które testowałem przez 7 dni i u mnie w miejscowości hulało z prędkością 45 MB/s przy 2 kreskach zasięgu

Router LTE za 1 zł
24 msc
Aktualnie mam Play 18 GB za 39,90 max speed 4 Mb/s, śmiga średnio 2 Mb/s. Średnie zużycie to 10 GB miesięcznie ...
Myślę też nad Orange 35 GB bez urządzenia

Ale to jest OT, Play ma jeszcze u mnie szanse

-
- Stary wyga bezprzewodowy
Pełna zgoda, iPlus to był dobry póki nowy właściciel nie położył łapy. Ja nie dawno rozwiązałem z nimi umowę za oszukiwanie na limicie, nie dość że wprowadzili limit nocny to okradają na dziennym. Mnóstwo osób opisywało to na plusowym forum. Od paru miesięcy jestem szczęśliwie z T-mobile gdzie wszystko rozliczane uczciwie. Miałem Playonline też uczciwi tylko prędkości słabsze, zależy od lokalizacji. Orange w tej chwili najatrakcyjniejsza oferta tylko u mnie nie dostępna w szybszych technologiach. Ja wiem jedno od Plus/Polsat trzymam się z daleka.adixm pisze:ale uważam Plus za najbardziej skostniałą firmę z w4 i jedynie czym sie wyróżniają to możliwością świadczenia usług LTE na 20MHz
-
- Mistrz bezprzewodowy
Nie powiem może i jakościowo wyglądają bardzo dobrze,ale ich oferta jest skierowana głównie dla klientów bardzo mało wrażliwych na cenę:) Jak NetWorks dokończy modernizację to w kategorii cena/jakość na prowadzenie wysunie sie Orange:)Darek.74 pisze:Ja wiem jedno od Plus/Polsat trzymam się z daleka.
- slobodan
Robi się mały OT ... ale jak już jest ... to
W miejscu kropki będzie używany internet najczęściej ... Czy te informacje o nadajnikach LTE Orange i T-Mobile są prawdziwe ?
http://www.img.pl/HGwf.jpg

http://www.img.pl/HGwf.jpg
Ostatnio zmieniony 2014-01-30, 18:13 przez slobodan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały użytkownik forum
Mnie udało się wynegocjować 30 GB za 59,99 zł, bez modemu, na rok z rabatem na dwa pierwsze pełne okresy rozliczeniowe. Niestety, nie są zbyt rozrzutni przy ofertach na przedłużenie umowy.