Witam wszystkich serdecznie.
Mam taki problem nie wiem czy w tym dziale dobrze uderzam ale sprubuje.
Mianowicie stałem sie szczęśliwym posiadaczem laptopa Asus f2hf z vista home basic. Dołozyłem mu ramu 1024 bo standardowo miał 512 a to troche mało jak na viste teraz na 1536 chodzi ładnie. Jako modemu uzywam motoroli v235 i kabelka usb, sterowniki do telefonu to pk2 czy jakoś tak pobrane ze strony motoroli. Problem w tym że stronki otwieraja sie bardzo wolno a transfer osiąga przy otwieraniu stronek od 0.1 KB do 4.0 KB przy ściąganiu plików jest maksymalnie 11.0 KB a telefon posiada modem edge 230 kb/s to osiągi są na połowie a jeżeli chodzi o wysyłanie poczty czy plików przez programy to transfer jest dobry bo osiąga nawet 135.0 kb/s i jest stabilny. Więc o co chodzi z ściąganiem z netu bo transfer jest makabra strasznie skacze i jest niestabilny a podczas wysyłania jest ok. Dodam że kabelek jest w standardzie usb 2.0 i podłaczony do portu 2.0 też. W opcjach mam ustawione apn "internet" i korzystam z usługi iPlus na najwyrzszym abonamęcie. Czy jest jakiś sposób żeby to połaczenie ustabilizować musze coś ustawić wydaje mi sie jak by było coś zablokowane ale co że nie można osiągnąć odpowiednich transferów. Jeżeli ktoś coś wie na ten temat to prosze o podpowieć lub o pomoc. Serdeczne dzieki juz teraz
PROBLEM NA LAPTOPIE ASUS Z VISTA I MOTOROLĄ V235
Moderator: Moderatorzy
- dnnet
- Stały użytkownik forum
PROBLEM NA LAPTOPIE ASUS Z VISTA I MOTOROLĄ V235
HP G6000-ATHLON X2 TK 57-HDD 120 GB-DDRII 3072-NVIDIA GEFORCE 7000M-VISTA HOME PREMIUM-HUAWEI B970 HSPA-400KB/s
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: PROBLEM NA LAPTOPIE ASUS Z VISTA I MOTOROLĄ V235
Po co zacząłeś ten sam temat skoro już tutaj http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=47601#47601 piszesz o tym. Dopisz się tam edytując lub pod swoim postem.
Zamykam
Zamykam