Plus co i jak

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Yeezy
Początkujący użytkownik forum

Plus co i jak

Post autor: Yeezy »

Dzis zamówiłem modem , kolejnym krokiem to zamowienie karty SIM , gdzie najkorzystniej zamówić karte z w miarę dobrym transferem która bedzie ważna jakis dłuższy czas (plus) . Kolejne pytanie na ile stercza np 1gb ?? Czasem bym pograł e Lola a tak to głownie przeglądanie ebay czasem YouTube
matek451
Guru bezprzewodowy

Re: Plus co i jak

Post autor: matek451 »

Skąd jesteś , ze tak uparłeś się na tego słabego Plusa ? Kto ci naopowiadał, ze masz tylko w nim zasięg? Na dzień dzisiejszy jeśli jesteś w zasięgu LTE Play to jedynym wyborem jest internet na kartę w RedBull Mobile lub Play. Inne oferty pozostają daleko, daleko w tyle. Do tego potrzeba kupić modem z LTE, np. E-398 czy E-3276. Kupisz już za 150 zł. Ty wybierasz jakiś złom typu E-156G. Podaj lokalizację, sprawdzę jak z LTE Play u Ciebie. Nie kupuj modemu bez LTE, nie warto. W RBM można mieć na LTE Play po aktywacji usługi Darmowy internet LTE 200GB/ m-c za darmo. Kupujesz starter RBM za 9 zł, doładowujesz za 50 zł. Konto przedłużone na 150 dni, aktywujesz Darmowy LTE za pomocą Play 24 i masz szybki internet LTE do 15Mb/s. Środki zostają na koncie i tak do końca 2014 roku. Grasz w LOL-a, oglądasz YT do woli. W Plusie za 50 zł będziesz miał 5,5GB na 60 dni a na wiele to nie wystarczy. Na Allegro kupisz kartę 12GB na 120 dni za ok. 50 zł
Yeezy
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Yeezy »

Jestem bliski kupienia E3131 bo znalalzem okazje.
Ustroń , Katowicka 2/40 (Biedronka)
Powiedizał mi to moj poprzednik ktory tam pracował wcześniej. Mam telefon(iphone4s) w play i 1gb szybkiego internetu w nim i na telefonie ledwo mi łapie internet musze zmienic siec na PLAY (t-mobile) wtedy najlepszy zasieg , na plusie dziala podobnie jak na t-mobile.
Nie chce sporo wydac na ten modem i cala zabawe bo potrzebuje jej tylko do pracy na pare godzin , w domu mam dobry internet . Chodzi mi zeby wydac jak najmniej i miec troche z tego transferu , nie musi byc ultra szybki . Pomoże ktoś
matek451
Guru bezprzewodowy

Post autor: matek451 »

Myślałem, ze jesteś z Katowic lub Kielc. W Ustroniu z LTE Play lipa. Do okazyjnego wykorzystywania neta taka karta z 12GB w Plusie może wystarczyć. No i oczywiście E-3131 jest dobrym wyborem. Ewentualnie jeszcze Orange, powinieneś mieć zasięg z BTS-a NetWorks przy ul. Słonecznej 11. Na Allegro 10GB za 37 zł.
ODPOWIEDZ