Witam. Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Chciałbym, abyście mi udzielili pomocy jak skonfigurowac modem ZTE MF335 3.6 HSDPA Express Card oraz Huawei E870 7.2 Express Card w iPlus.Postanowilem, nie bede podpisywac umowy z operatorem i wzialem pozyczylem karte sim od mamy, ktora nie uzywa swojego modemu Huawei E630 7.2 PCMCIA na Posiadam laptop Dell z Wejściem Express Card. Moj system operacyjny to Windows Vista Home Premium, a Internet to iPlus. Moj problem polega na tym, że gdy chce skonfigurowac modemy tak jak jest napisane w instrukcji, czyli wlozyc plytke zainstalowac iPlus Managera, a nastepnie wlozyc modem z karta SIM, nastepuje problem, bo po wlozeniu modemu ma mi wyskoczyc okienko iPlus, by wpisac kod PIN, co sie nie dzieje przez co nie moge skonfigurowac modemow i karty SIM, tak aby internet działał. Dodam, ze rzecz sie dzieje na obu modemach. Czy jest jakas mozliwosc, aby skonfigurowac ktoryś z tych modemow poprawnie, tak aby móc normalnie korzystać z Internetu? Pozdrawiam i oczekuję odpowiedzi. Mala edycja tekstu: Gdy przyciskam polacz pisze: Proszę włożyć modem.