Którą ofertę wybrać?

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Coers
Początkujący użytkownik forum

Którą ofertę wybrać?

Post autor: Coers »

Witam, mam zamiar zakupić sobie internet bezprzewodowy w sieci Orange. Chciałem się zapytać co będzie dla mnie lepsze - umowa z abonamentem 60zł miesięcznie czy oferta 3gr za 100kb ściągniętych. Internet będę używał głównie w celach naukowych (bez ściągania muzyki, filmów itp.) oraz standardowo do komunikatorów. Jeżeli chodzi o miasto to korzystał będę głównie we Wrocławiu.
Z góry dziękuję za odp. i pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Re: Którą ofertę wybrać?

Post autor: Sundance_kid »

Jeśli ten internet będziesz wykorzystywał sporadycznie to Orange Free na kartę będzie odpowiednie a jeśli to ma być Twój jedyny dostęp do Internetu to radze wziąść abonament. Bardziej sie opłaca. W OF za 1 MB danych płacisz 30 groszy więc za 60 złotych będziesz miał około 200 MB. A za ta samą cenę w abonamencie masz 500 MB danych i nadal możesz go używać. I nie zerwie się w najmniej odpowiednim momencie. Sama używałam systemu prepaidowego przez prawie dwa lata i w końcu zdecydowałam sie na abonament właśnie z tych powodów.
Awatar użytkownika
pluskwa_skarzysko
Specjalista bezprzewodowy-senior

Re: Którą ofertę wybrać?

Post autor: pluskwa_skarzysko »

przez miesiąc wypróbuj pre-paid....i jeżeli będzie Ci w zupelności wystarczać to pozostań,jeżeli nie to weż sobie abonament.
Instrukcja została napisana tylko dla systemu Windows, bo użytkownicy Linuksa sami sobie poradzą, a użytkownicy Mac'ów przyzwyczajeni są, że ich wszyscy olewają ;)
ODPOWIEDZ