To dziwne dziś jest ok , czyli gdy będzie zbyt duże obciążenie BTSa to ta prędkość będzie spadać? Dużo ludzi pewnie nabrało w okolicy LTE bo sygnał się strasznie powiększył w wielu miejscach .
Jeszcze jedno pytanie , czy da się w jakiś sposób powiększyć upload?
Przy tym BTS-ie z Kutna to normalne( są 4 pozwolenia ale przypuszczam, że działają ze dwa, Grunwaldzka i Metalowa), obciążenie sieci w szczycie robi swoje. Mam u siebie tak samo. Ogólnie chyba jesteś zadowolony z tego zestawu
Ja dziś miałem LTE można powiedzieć odcięte...łączyło tylko po 3g..dzwoniłem do nich i przyjęli zgłoszenie i mówili ,że limitu nie przekroczyłem z resztą mam Power LTE w najwyższym abo i nic takiego być nie może to mówię pewnie padł BTS....ale coś pokusiło by włożyć 2 kartę do routera i proszę....niebieskie światło na B593 ponowny tel do BOK i chwilowo zrobili blokadę na kartę i ją ściągnęli i wszystko wróciło do normy a na routerze później odczytałem sms ,że przekroczyłem limit i dokup GB ...poza tym dokupiłem publiczne IP dynamiczne by uTorrent pracował jak należy i wszystko jest cacy
w plusie LTE podobno jest zawsze bez limitu nawet w najnizszym pakiecie , limit obejmuje wszystkie inne predkosci typu 3g. matek451, nie ma sprawy kuzynie jak wstana pozdrowie!
Dokładnie tak, specjalnie to sprawdziłem mam pakiet 25gb ten najniższy wykorzystałem już i prędkość nie spadła , więc jak ktoś ma dylematy to śmiało polecam POWER LTE.
kogut1996 pisze:Dokładnie tak, specjalnie to sprawdziłem mam pakiet 25gb ten najniższy wykorzystałem już Obrazek i prędkość nie spadła , więc jak ktoś ma dylematy to śmiało polecam POWER LTE.
widzisz a mi odłączyło zupełnie od LTE tak jakby BTS siadł a na 3g ledwo strona się otwierała ale tak jak pisałem tymczasowo zablokowali kartę i odblokowali i ruszyło i sami nie wiedzą czemu blokada sie włączyła- muszą udoskonalić systemy teleinformatyczne jak widać....