Router zamula
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Router zamula
Witam. Mam router Ovislink WL1600GL i AP WL5460. Nie wiem dlaczego, ale gdy siostra wejdzie u siebie na laptopie na internet, to u mnie na kompie strasznie wolno chodzi, na dodatek gdy wchodzę w ustawienia routera to też się zamula. To wina routera?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
-
- Stały użytkownik forum
Re: Router zamula
co?key pisze:Raczej wina syfu w powietrzu.

-
- Mistrz bezprzewodowy
A siostra do czego się łączy i jak masz to pospinane?
Zapinguj od siostry i od siebie i sprawdź ile pakietów leci w kosmos. Popraw kable i anteny...
PS
Klienta torrenta wyłącz jej z autostartu, cfosspeed w sieci z sobą gadają(u mnie trochę pomaga)
Zapinguj od siostry i od siebie i sprawdź ile pakietów leci w kosmos. Popraw kable i anteny...
PS
Klienta torrenta wyłącz jej z autostartu, cfosspeed w sieci z sobą gadają(u mnie trochę pomaga)
-
- Stały użytkownik forum
Mam w domu router + ap. Router i AP mam w moim pokoju, czyli tam gdzie mam komputer (bardzo dobry sygnał), a siostra łączy się na laptopie z AP w pokoju obok, i ma maksymalnie 2 kreski zasięgu. Później sprawdzę pingi i napiszę.A siostra do czego się łączy i jak masz to pospinane?
PS