Za każdym razem jak mnie przełączają do DUK to sie pytam typka czy on jest z DUK ze mi taką ofke daje a on mówi, że tak jest z DUK. Oferty te są takie same jak proponuje mi konsultant z BOK.Najpierw dzwonie pod *800 po czym łączy mnie z konsultantem, on mi przedstawia takie ofki jak wyżej ja mówie, że nie jestem takim czymś zainteresowany, on mnie przekierowywuje do DUK(czasami trwa to dobre pół godziny, potrafią nawet niekiedy przekierować do telefonów i wgl..) po czym dostaję taką ofke jak w BOK no żenada a on się jeszcze tłumaczy, że nie ma innych ofert w systemie. Jeden typek to nie ogarniał bo powiedziałem mu, że dostałem od nich ofkę 28GB za 24,95zł to powiedził, że przekieruje mnie gdzieś dalej i że może oni bd mieli tą ofke w systemie a tu po 20 minutach kobita proponuje mi jakiś telefon no ludzie masakra.... Wypowiedzenie umowy kończy mi się 6 lipca czyli za parę dni więc oni powinni wiedzieć, że już prawie umowa rozwiązana.
Tak dla ścisłości internet OFP mam już ponad 3 lata rok temu przedłużałem umowę na 15GB za 69zł ale w praktyce na orange online miałem ~21,5GB za tą sumę.Miesiąc temu miałem brać tą ofkę 29,95zł20GB ale dobrze, że trafiłem na te forum i poczytałem posty po czym napisałem wypowiedzenie tej umowy i odesłałem kuriera(wcześniej było napisane wypowiedzenie umowy OFP) no i teraż tak z nimi walczę jak widać bez skutku oczywiście kontaktowali się ze mną konsultanci z BOK czemu się wycofałem to ja im mówię , że za słaba oferta po czym skontaktował się ze mną DUK i zaproponował mi wcześniej wspomiane 28GB za 24,95zł ja mu na to, że chcę za ~18zł pakiet 49 GB a on że tego nie ma i koniec gadki. pakiet 49GB za te 18 zł od końca maja już został wycofany (Informacjapo kilkunastu kolejnych kontaktach z DUK). No więc tu jest może trochę chaotycznie zobrazowana cała moja sytuacja :)Jak nic nie wskóram to biorę ta ofke 49GB za 44,95 ona jest chyba najbardziej sensowna.
PS: Pozdro dla tego co przeczyta ten cały post ze zrozumieniem