Witam, Panowie żona łączyła się z HotSpotem włoskim na telefonie ( w sumie dwóch ) ale od dziś jest informacja, że się połączyła z tym HotSpotem, ale nie ma internetu.
Zawsze ( jak mi powiedziała ) po połączeniu się z internetem, wyskakiwało jej okienko do wpisanie jakiegoś hasło, czy tylko kliknąć aby był dostęp do neta.
Teraz nic jej nie wyskakuje, powiedziałem żeby sama otworzyła przeglądarkę i otworzyła jakąś stronkę to powinno jej się pokazać okienko to wpisania hasła, ale dalej nic.
Zaznaczę, że na komputerze ma internet z tego HotSpota i już nawet nie musi wpisywać hasła, tylko automatycznie łączy.
Ktoś może pomóc?
Problem z połączeniem HotSpota Włoskiego.
Moderator: Moderatorzy
- adziu82
- Mistrz bezprzewodowy
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: Problem z połączeniem HotSpota Włoskiego.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vq58#t=123
Napisz po polsku, bo nie mam pojęcia z czym masz problem.
Napisz po polsku, bo nie mam pojęcia z czym masz problem.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- adziu82
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Problem z połączeniem HotSpota Włoskiego.
Nie można się połączyć
Starczy?
Nie wiem jak Wam to opisać, bo żona sama nie wie jak to ma mi wytłumaczyć. Piszę to co ja zrozumiałem.
Jest HotSpot, łączyła się z nim już kilka dni i za każdym razem jak chciała się połączyć to wyskakiwała strona z przeglądarki i prosiła o wpisanie hasła, a teraz już nie wyskakuje ( powiedziałem, żeby sama włączyła przeglądarkę i otworzyła jakąś stronę, sam tak robiłem jak łączyłem się w moim mieście na rynku i chciałem połączyć się z HotSpotem ). Niby jest połączenie z routerem, ale nie ma dostępu do internetu ( na komputerze jest internet z tego HotSpota ).
Tak się dzieje na dwóch telefonach. Myślałem, że jest jakaś inna opcja aby wpisać to hasło.

Starczy?
Nie wiem jak Wam to opisać, bo żona sama nie wie jak to ma mi wytłumaczyć. Piszę to co ja zrozumiałem.
Jest HotSpot, łączyła się z nim już kilka dni i za każdym razem jak chciała się połączyć to wyskakiwała strona z przeglądarki i prosiła o wpisanie hasła, a teraz już nie wyskakuje ( powiedziałem, żeby sama włączyła przeglądarkę i otworzyła jakąś stronę, sam tak robiłem jak łączyłem się w moim mieście na rynku i chciałem połączyć się z HotSpotem ). Niby jest połączenie z routerem, ale nie ma dostępu do internetu ( na komputerze jest internet z tego HotSpota ).
Tak się dzieje na dwóch telefonach. Myślałem, że jest jakaś inna opcja aby wpisać to hasło.
RAW