Mam mały problem z wyborem sieci. Przeglądając mapki wydaje sie ze w każdej sieci w centrum Zakopanego, gdzie mieszkam jakość internetu powinna byc najwyższa. Przejrzalam forum i okazuje sie ze rzeczywistość moze byc nieco inna niż to co pokazują mapki, dlatego czy ktos mógłby polecic mi najlepsza siec dla Zakopanego? dzięki z gory
Internet w Zakopanem
Moderator: Moderatorzy
-
kate.friday
- Początkujący użytkownik forum
Internet w Zakopanem
Witam wszystkich na forum!
Mam mały problem z wyborem sieci. Przeglądając mapki wydaje sie ze w każdej sieci w centrum Zakopanego, gdzie mieszkam jakość internetu powinna byc najwyższa. Przejrzalam forum i okazuje sie ze rzeczywistość moze byc nieco inna niż to co pokazują mapki, dlatego czy ktos mógłby polecic mi najlepsza siec dla Zakopanego? dzięki z gory
-
adrosx
Re: Internet w Zakopanem
napisze krotko i zwiezlekate.friday pisze:Mam mały problem z wyborem sieci.
Cytat przyciety przez Moderatora ->Fanta - Panie i Panowie tniemy zbedne cytaty!
- Fanta
- Mistrz bezprzewodowy
Niezawodnym sposobem co będzie najlepsze będzie kupienie lub wykorzystanie już posiadających kart wszystkich opów. Najlepiej SimData, OrangeFree i Heyah, do tego modem lub telefon i testy na każdej z nich.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Tak-tak również może byćFanta pisze: i Heyah,
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
...Byłem kilkakrotnie w Zakopanem, używam Plusa i nie miałem żadnego problemu z zasięgiem. Ogólnie rzecz bioroąc jest to miejsce najbardziej nasycone przekaźnikami ...
I chyba każdy operator będzie miał maxa w Zakopanem...