Zainteresowany jestem usługą internetu mobilnego.
Wymagania są takie 3 karty SIM pod jeden abonament, wszystkie 3 nie mają limitu danych.
Testuje właśnie ofertę Play Formuła Unlimited (7 dni), jednakże w rejonie w którym bywam nie ma zasięgu LTE. Wczoraj wieczorem koło 22:00 transfer w HSPA spadał do 1,5 Mb/s, a ich oferta niedawno weszła na rynek, cięzko zatem powiedzieć jak będzie za np. pół roku kiedy "nałapią" klientów.
Oferta jest oczywiście atrakcyjna cenowo 52,99 zł netto za umowę główną i po 8 zł netto za każdą dodatkową kartę sim do max 5 (usługa Formuła Wspólny Internet dla Firm).
Mam zatem pytanie czy Plus/Cyfrowy Polsat ma podobną ofertę co do zasady nie do ceny czyli czy istnieje u nich możliwość wzięcia 3 kart bez limitu na jeden abonament i ile to kosztuje ? Kiedyś o to chyba pytałem ale rynek się zmienia

Chciałbym wiedzieć czy po okresie próbnym w play mam jakąś alternatywę poza wariantem:
39,90 zł brutto tylko sim dla osób fizycznych w Plus do 10 Mb/s w zasięgu LTE
+
49,00 zł netto dla firm z sprzętem w Plus do 10 Mb/s w zasięgu LTE
Tylko w tym wariancie wciąż mam tylko 2 karty SIM. Prędkość do 10 Mb/s mi wystarcza byle nie było to 1,5 Mb/s jak w Play. Całego internetu też nie ściągam.
Z góry dzięki za pomoc !