Za trzy miesiące kończy mi się umowa na CDMA w Orange Freedom Pro...
Czas przejść na inną technologię bo przez dwa lata sporo się zmieniło w eterze...
Interesuje mnie oferta do 50zł/miesiąc...
Najchętniej LTE lub chociaż 3G...
Który operator da mi szybkie łącze i wysoki limit...?
Moja lokalizacja to ŁOCHÓW woj.mazowieckie
ps.wstępnie myślę o play unlimitet za 49zł/mies , router mogę kupić B593s-22...ale nie wiem czy w mojej lokalizacji będzie to chodziło...
Co wybrać...?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Co wybrać...?
kukuła disco
-
- Guru bezprzewodowy
Re: Co wybrać...?
Wybór optymalny. Pewny zasięg LTE1800Play. BTS LTE1800 Play w Łochowie . Sprzęt OK, oferta bez sprzętu w Play optymalna do twoich potrzeb.
- zurek
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Co wybrać...?
W Twojej miejscowości znajduje się nadajnik PLAY przy ulicy Wyszkowskiej, który obsługuje 3G w paśmie 900/2100MHz. Co do Lte jest pozwolenie z UKE i działa już na 100%. Sprawdzałem na mapie zasięgu Play.
Są jeszcze dwa nadajniki Mobylandu na ul. Długiej i niedaleko Targowej. Mobyland obsługuje zarazem LTE dla PLUSA i CYFROWEGO POLSATU , więc weź jeszcze pod uwagę tych dwóch operatorów.
Router Huawei B593s-22 kupuj śmiało. Dobry sprzęt, będzie Ci chodzić na nim 3G oraz LTE.
Są jeszcze dwa nadajniki Mobylandu na ul. Długiej i niedaleko Targowej. Mobyland obsługuje zarazem LTE dla PLUSA i CYFROWEGO POLSATU , więc weź jeszcze pod uwagę tych dwóch operatorów.
Router Huawei B593s-22 kupuj śmiało. Dobry sprzęt, będzie Ci chodzić na nim 3G oraz LTE.
ZTE MC889A PRO
PLAY Internet Domowy
PLAY Internet Domowy