Jaki modem LTE do internetu Ornage polecicie?
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Jaki modem LTE do internetu Ornage polecicie?
Ostatnio zepsuł się mój modem, korzystam z rezerwowego. A jestem w zasięgu LTE Orange i mam u nich abonament. Jaki modem dobry i w rozsądnej cenie polecicie? Bo na stronach Orange polecają modem Huawei e3276s-151. Patrzyłem na allegro i tam są modemy Huawei e3276 ale bez tej końcówki w oznaczeniu, czy to ma jakieś znaczenie? A jaki modem mi polecicie i może coś doradzicie? Chciałbym kupić modem na allegro 

-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Jaki modem LTE do internetu Ornage polecicie?
Tu masz E3272 nowy w przyzwoitej cenie.
-
- Stały użytkownik forum
Dzięki za ofertę z Play, ale pozostanę wierny Orange z pewnych powodów. Po prostu dużą część roku jestem w rejonie gdzie Orange ma dobry zasięg. Dlatego chciałbym kupić sam modem LTE i korzystać w Orange. Może jeszcze ktoś coś podpowie 

-
- Guru bezprzewodowy
Masz kupić ten modem w ofercie Play na kartę za199 zł a nie zmieniać operatora.
-
- Stały użytkownik forum
Dzięki za informację, niedokładnie się wczytałem w ta ofertę, fajna oferta, dzięki. Może ktoś jeszcze coś podpowie 

-
- Stały użytkownik forum
Cześć, może ktoś poleci jeszcze jakiś modem LTE do Orange? Bo byłem dzisiaj w salonie Play i niestety nie było tego modemu Huawei e3272 za 199 złotych w ofercie na kartę. I pani w salonie powiedziała, że raczej nie ma szans to dostać bo nawet w hurtowni nie mają. Może polecicie jeszcze jakiś modem?
-
- Guru bezprzewodowy
Pani w salonie nie chciało się ruszyć ...y. Wygadywała bzdury o jakiś hurtowniach i tyle. Od ręki masz http://www.play.pl/oferta/play-internet ... lte-modem/ Zatrudnianie takich ludzi w salonach to pomyłka.
-
- Stały użytkownik forum
Wiem, że na stronie internetowej ten modem jest, tego nikt nie zaprzecza, tylko że brakło w punktach Play i w hurtowni, to że jest strona internetowa nie znaczy że jest w punktach Play
, ale popytam w innych punktach Play
, dzięki za radę

-
- Guru bezprzewodowy
Jest w sklepie internetowym to zamawiasz i za kilka dni masz. Szkoda czasu i kasy na wycieczki po salonach. Panienka jak byłaby rozgarnięta to sama by ci poleciła i sprawdziła czy jest w sklepie internetowym. Ewentualnie sama podzwoniła po salonach i popytała. Ostatnio musiałem wymienić zepsuty dekoder do multiroomu nc+. W jednym punkcie nie mieli ale bystra panienka sprawdziła w innym punkcie i tam mnie odesłała. I tak powinna wyglądać obsługa. Ale o czym ja marzę.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
A może oba punkty należały do tego samego właściciela?matek451 pisze:W jednym punkcie nie mieli ale bystra panienka sprawdziła w innym punkcie i tam mnie odesłała. I tak powinna wyglądać obsługa. Ale o czym ja marzę.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- Andrzejz78
- Guru bezprzewodowy
A może tak Sierra 320U http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=41190 w promocyjnej cenieproteka pisze:Może polecicie jeszcze jakiś modem?

-
- Stały użytkownik forum
Dzięki za wszystkie rady, ale właśnie za Waszą sugestią zamówiłem w sklepie internetowym Play. Dziękuję za pomoc, sprawa się rozwiązała.
-
- Stały użytkownik forum
Chciałbym poinformować, że wczoraj kurier przywiózł mi modem Huawei e3272 z Play, kupiłem za waszą radą i śmiga mi pięknie, choć jego możliwości LTE sprawdzę dopiero za 3 tygodnie, bo teraz jestem poza zasięgiem LTE. Dziękuję za dobrą radę